Okamura (SPD): Nedopusťme, aby politická korektnost a multikulturalismus ovládly i ČR

13.01.2019 20:21

Komentář na facebookovém profilu k jednání muslimského starosty Londýna

Okamura (SPD): Nedopusťme, aby politická korektnost a multikulturalismus ovládly i ČR
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Když se stal před téměř třemi lety Sadiq Khan prvním muslimským starostou Londýna, sluníčkáři z celé Evropy jásali. Před nějakou dobou byla v britských médiích zveřejněna zpráva, která v souvislosti s působením Khana příliš optimismu nevzbuzuje. Ba co víc, jednání muslimského starosty je přímo absurdní a neuvěřitelné. Podle respektovaného deníku The Independent se starostovi nelíbí, že policejní databáze britské metropole zahrnuje zejména kriminálníky s tmavou barvou pleti.

Konkrétně se jedná o policejní databázi, kde jsou uložena data členů gangů. Celých 80 procent z nich má dle informací The Independent tmavší barvu pleti. Podle muslimského starosty není databáze dostatečně vyvážená a požaduje nápravu.

Ne, to opravdu není žertovná skeč od populární britské komediální skupiny Monty Pythonův Létající Cirkus. ale tvrdá realita. Je otázka, jak si Khan nápravu stávajícího stavu představuje. Budou muset policisté členům gangů v nějakém grafickém programu zesvětlovat pleť? Nebo snad budou policisté do databáze vkládat fotografie nevinných obyvatel Londýna s bílou barvou pleti?

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Požadavky muslimského starosty jsou na jednu straně směšné, ale zároveň velmi nebezpečné. Už takto se policisté obávají vyšetřovat případy, kdy pocházejí podezřelí z etnické či náboženské menšiny. Všichni ještě máme v živé paměti případ z britského Rotherhamu, kde bylo za několik let znásilněno asi 1400 mladých a většinou „bílých“ dívek. Úřady nekonaly, protože se obávaly obvinění z rasismu. Raději tedy četná podezření ignorovaly a nechaly trpět další stovky nevinných dívek.

Nedopusťme, aby ideologie politické korektnosti a multikulturalismu ovládly také Českou republiku a stávalo se u nás jednou něco podobného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

19:05 Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

Zastupitelé hlavního města Prahy schválili odkup osmi pozemků od Českých drah. Pozemky se nacházejí …