Okamura (SPD): Nejen Evropskou unii ovládají blázniví neomarxisti

26.11.2020 5:34

Argentinská armáda musí do 30.11. naplnit kvóty pro transgenderové osoby, přičemž přinejmenším jedno procento příslušníků argentinského pozemního vojska budou muset nově tvořit transsexuálové, transvestité a transgenderové osoby.

Okamura (SPD): Nejen Evropskou unii ovládají blázniví neomarxisti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Informuje o tom dnes renomovaná agentura AFP. I na armádu se totiž vztahuje zářijový výnos vlády argentinského prezidenta Alberta Fernandeze. Prezident Fernandez jednoprocentní kvótu stanovil pro všechny argentinské státní instituce. Kvóta se vztahuje jak na vojenské příslušníky, tak na občanské zaměstnance armády. Podle agentury AFP ale není jasné, zda výnos platí také v případě námořnictva a letectva. Podle vlády kvóta představuje „začátek nápravy porušování lidských práv transvestitů, transsexuálů a transgenderových osob v minulosti“.

Co k tomu dodat? Asi jen to, že jsem zvědavý, jak se toto opatření projeví na zvýšení bojeschopnosti argentinské armády… A mimochodem, přesně opačně k tomuto tématu přistoupila administrativa dosavadního amerického prezidenta Donalda Trumpa. Od dubna loňského roku platí v USA nařízení, které transgenderovým osobám působení v amerických ozbrojených složkách zakazuje.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

9:05 Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

Většina senátorů a senátorek dnes odmítla projednat novelu občanského zákoníku, která řeší manželstv…