Okamura (SPD): Nelegální imigranti se na řeckém ostrově Lesbos střetli s policií

04.02.2020 19:02

Komentář na facebookovém profilu k problémům k imigraci

Okamura (SPD): Nelegální imigranti se na řeckém ostrově Lesbos střetli s policií
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Nelegální imigranti se na řeckém ostrově Lesbos střetli s policií, když neoprávněně opustili uprchlický tábor. Požadovali, aby byli okamžitě převezeni na pevninu Řecka a odtamtud do zemí Evropské unie. Imigranti si též stěžují na špatné podmínky v táborech. Nemají si co stěžovat a nemají právo nic požadovat. Nikdo je sem nezval, ať se vrátí, odkud přišli! Nelegální imigranty je třeba deportovat! Je dobře, že se řecká vláda snaží instalovat na moři zařízení, které má imigrantům zabránit nelegálně se dostat do Řecka.

Řecké ministerstvo obrany tento týden vypsalo výběrové řízení na instalaci „plovoucích ochranných systémů“ v Egejském moři. Zábrany či sítě by měly být vysoké 1,10 metru, z čehož by 50 centimetrů mělo vyčnívat nad hladinu. Snad to pomůže. Samozřejmě, že se proti tomu hned ozvali sluníčkářské neziskovky, které podporují masovou imigraci do Evropy.

Řecko se vloni stalo znovu hlavní vstupní branou migrantů z Blízkého východu a Asie do Evropy, když na jeho ostrovy v Egejském moři dorazilo 59 600 běženců. Dalších 14 890 migrantů přešlo podle UNHCR pozemní hranice z Turecka do Řecka.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie, které nám ale Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM blokuje. Podpořte nás a ubráníme naši zemi.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…