Okamura (SPD): Opravdoví extremisté křičí „Chyťte extremisty“

09.12.2018 6:34

Komentář na facebookovém profilu ke zprávě o extremismu, kterou vypracovalo ministerstvo vnitra

Okamura (SPD): Opravdoví extremisté křičí „Chyťte extremisty“
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

„Hnutí SPD není z pohledu definice ministerstva vnitra extremistickým subjektem. Vybírá si prý ale podobná témata jako pravicoví extremisté a nezřídka k nim zaujímá i podobné názory,“ píše se ve zprávě o extremismu, kterou vypracovalo ministerstvo vnitra, které vede ČSSD.

Tvrzení zprávy, kterou na ministerstvu vypracovali probruselští aktivisté, že prý sdílíme témata extremistů, je naprosto nepřijatelné. Pravda je totiž naprosto opačná. SPD naopak vystupuje ostře proti extremismu a hájí demokratické principy ústavního státu i občanské svobody.

A já se ptám? Je snad SPD extremistická kvůli tomu, že varuje před islámským extremismem a islámským antisemitismem?

Jsme extremisté proto, že tu nechceme mít teroristické útoky a že nesdílíme názor islámu, že ženy jsou podřadné bytosti? Nebo je SPD extremistická proto, že varuje před extremismem Pirátů, jejichž předseda Ivan Bartoš má napojení na levicově extremistickou a teroristickou organizaci Antifa? Je snad podle ministerstva vnitra extremismem prosazování přímé demokracie, referenda, práv českých občanů a možnost odvolání politiků občany, obrana národních zájmů, obhajoba tradičních hodnot a národní suverenity?

Není extremistou spíše ten, kdo se snaží rozbít tradiční rodinu a podřídit nás rozhodování nevolených nedemokratických orgánů EU? Ti, kteří nás označují za extremisty, postupují podle principu „Zloděj křičí: ´chyťte zloděje´“. A opravdoví extremisté křičí: „Chyťte extremisty“.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…