Okamura (SPD): „Otcem Evropy“ je člověk, který hlasoval pro Mnichovskou dohodu

09.05.2022 18:09 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k projektu Evropské unie, ovládané Německem

Okamura (SPD): „Otcem Evropy“ je člověk, který hlasoval pro Mnichovskou dohodu
Foto: Screen: Facebook T. Okamura
Popisek: Tomio Okamura

Dne 9. května slaví Evropská unie Den Evropy a je oslavován Robert Schuman, tedy člověk, který podpořil ponížení českého národa ve formě Mnichovské dohody v roce 1938, a který kolaboroval s pro-nacistickým režimem.

„Den Evropy“ totiž odkazuje na 9. května 1950, kdy francouzský ministr zahraniční Robert Schuman, „otec Evropy“, představil deklaraci, v níž navrhl vytvoření Evropského společenství uhlí a oceli, což byl předchůdce dnešní EU. Měli bychom ale vědět, že „Otcem Evropy“ je člověk, který ve své době jako poslanec francouzského parlamentu hlasoval pro Mnichovskou dohodu. A nejen to. Byl i významným exponentem appeasementu vůči Německu a členem francouzské proněmecké kolaborantské vlády maršála Pétaina.

Je nutné odmítnout lži, že druhá světová válka byla důsledkem existence národních států a národovectví. Jak dokazuje Hannah Arendtová ve své knize Původ totalitarismu či jak o tom mluvil sám vůdce Třetí říše Adolf Hitler, nacismus byl nadnárodním rasismem, který měl sjednotit germánské arijské národy v jeden celek – ukázkou v praxi byly nadnárodní jednotky Waffen SS. Současná EU v lecčems navazuje na Hitlerův projekt Nové Evropy. Podpořte prosím hnutí SPD a ubráníme se proti dalším pokusům o totalitní ovládnutí Evropy.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Nacisté plánovali evropskou integraci, která se v mnohém podobala současné Evropské unii. Čili je to naopak, než tvrdí sluníčkáři – nacismus byl ve skutečnosti poražen vlasteneckým a národoveckým vzepětím občanů národních států, kteří bojovali za suverenitu svých zemí proti snaze vytvořit nadnárodní evropskou árijskou říši.

„Nacisté vždy upřímně pohrdali úzkoprsým nacionalismem, ..., a opakovaně tvrdili, že jejich ´hnutí´, svou působností internacionální podobně jako hnutí bolševiků, je pro ně důležitější než jakýkoliv stát,“ píše Arendtová (ARENDTOVÁ, Hannah: Původ totalitarismu I-III, Oikoymenh, Praha 1996, s. 52 ).„Volksgemeinenschaft byla jen propagandistická příprava na ´árijskou´ rasovou společnost, společnost, která nakonec odsoudí k zániku všechny národy, včetně Němců.“ (Tamtéž, s. 497). Hitlerův výnos z 9. 8. 1941 dokonce zakázal užívat pojem „německá rasa“, protože by to vedlo „k obětování rasové ideje jako takové ve prospěch pouhého národnostního principu...“(Tamtéž, s. 560).

Anketa

Je sněmovní opozice (ANO a SPD) dostatečně důrazná v boji s vládou?

hlasovalo: 36800 lidí

Již Adolf Hitler vyzýval, aby se národní státy ve prospěch Německem budované Nové Evropy vzdaly své suverenity. „...v době, kdy je osud světa určován velkými státy, státy o rozloze 11 až 17 milionů kilometrů čtverečních, kdy o osudu světa rozhodují státy se stamiliony obyvatel, nemůže již být řeči o suverenitě malých národních států,“ řekl Hitler.

V tomto smyslu hovořil i nacistický ministr propagandy Joseph Goebbels v projevu k českým novinářům: „Jsem přesvědčen, že během padesáti let se nebude myslet pouze v (pojmech) zemí-mnoho dnešních problémů pak úplně vybledne a mnoho z nich toho nezbude; bude se pak myslet v (pojmech) kontinentů a evropské myšlení budou naplňovat a budou jím hýbat možná mnohem větší problémy.“

O tom, jak se nynější Evropská unie podobá někdejším nacistickým plánům evropské integrace, dobře píše britský historik John Laughland ve své knize Znečištěný pramen. Existuje i řada dalších citátů Hitlera, Goebbelse a dalších nacistických pohlavárů, které opěvují jednotnou Evropu. ZDE je i jiná kniha ke stažení.

Německo zrodilo Marxe, německý imperialismus vyvolal první světovou válku a Německo podpořilo Lenina a nástup bolševiků k moci v Rusku. Německo vyvolalo druhou světovou válku a bylo poraženo jen díky společnému úsilí národních států, které bojovaly za obnovení své suverenity a svobody. Německem vyvolaná druhá světová válka přispěla k vzestupu moci Sovětského svazu a k tomu, že ovládnul východní Evropu a státy středovýchodní Evropy se dostaly do područí SSSR.

Projekt Německem ovládané Evropské unie je po nacismu a komunismu dalším totalitním projektem, který má zničit suverenitu a demokracii národních států ve prospěch centrální nedemokratické diktátorské moci. Podpořte prosím hnutí SPD hnutí SPD a ubráníme se proti dalším pokusům o totalitní ovládnutí Evropy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu