Okamura (SPD): Podle polského premiéra Merkelováa absolutně selhala

20.11.2021 17:28 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k migrační krizi v Polsku.

Okamura (SPD): Podle polského premiéra Merkelováa absolutně selhala
Foto: Repro CNN Prima News
Popisek: Tomio Okamura v debatě na Primě

Stejně jako naše SPD také polský premiér Mateusz Morawiecki varuje před masovou imigrací do Evropy a jeho slova jsou pravdivá. Podporujeme Polsko v jeho obraně hranic a musíme před nelegální invazí chránit i hranice své!

Kriticky v rozhovoru pro německý Bild hovořil polský premiér také o uprchlické politice Merkelové, jejíž rozhodnutí v krizovém roce 2015 umožnilo statisícům běženců a migrantů dostat se do Evropy. Podle Morawieckého kancléřka absolutně selhala. „Ohrozila suverenitu mnoha evropských států a vytvořila umělý multikulturalismus. To byla nebezpečná politika pro Evropu a pro svět,“ řekl.

„Jsme v situaci, kdy bráníme vstupu tisíců migrantů, brzy to mohou být statisíce a miliony," řekl. „Pokud nebudeme naše hranice v Evropě rozhodně chránit a bránit, pokusí se stovky milionů lidí z Afriky a Blízkého východu dostat do Evropy, obzvláště pak do Německa. V Německu žije přes 80 milionů lidí. Dovolili byste přijít dalším 50 milionům?" uvedl Morawiecki. Odpověděl si, že Němci by rádi nebyli, protože si chtějí udržet svou kulturu a životní standard. Jeho rozhovor u nás citovalo Echo24.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.