Okamura (SPD): Přestaňte už konečně lhát a manipulovat s lidmi

11.06.2018 16:44

Komentář na facebookovém profilu k informacím o SPD v médiích

Okamura (SPD): Přestaňte už konečně lhát a manipulovat s lidmi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Je opravdu pozoruhodné, jak novináři neustále lžou a manipulují s informacemi - například neustále schválně píší, že SPD je součástí nějaké hlasovací koalice s hnutím ANO a KSČM, jen aby nás poškodili. Realita je přitom úplně jiná - SPD hlasuje vždy pouze v souladu s naším volebním programem a stává se pochopitelně, že se některá hlasování protnou s jinými stranami.

Když se hlasovalo o dalším navyšování počtu českých vojáků v zahraničních misích, tak poslanci SPD hlasovali PROTI – tedy zcela opačně než poslanci hnutí ANO. Když se hlasovalo o našem návrhu na zrušení EET pro malé živnostníky a nahrazení paušální daní jako je tomu v Německu, tak poslanci hnutí ANO hlasovali proti našemu návrhu, jelikož oni nepodporují živnostníky.

A naopak když ODS chtěla prosadit do vedení Sněmovny na post místopředsedy svého předsedu Petra Fialu, tak se ODS spojila v hlasovací koalici s hnutí ANO a společně si Petra Fialu prohlasovali. Bez hlasů poslanců SPD. A takových příkladů je spousta.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Co z toho všeho vyplývá? SPD nikdy nehlasovalo a ani nebude hlasovat v rozporu s naším programem. A to, že hledáme pro naše návrhy podporu jiných stran, abychom je prosadili, je pro nás přirozená politická práce.

Nejsme destruktivní negativistickou stranou, které bude jen nadávat a kritizovat – to předvádí ČSSD, ODS, Piráti, KDU-ČSL, STAN či TOP09. My v SPD pracujeme a chceme prosadit více peněz pro slušné lidi, více bezpečí a spravedlnosti. A jsme rádi, když návrhy v souladu s naším programem podpoří i jiné strany, protože je jinak nemáme šanci prosadit – potřebujeme 101 hlasů, ale sami máme 22.

A novinářům můžu jen vzkázat to samé dokola – přestaňte už konečně lhát a manipulovat s lidmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.