Okamura (SPD): Prezident Pavel zaútočil na českou státní suverenitu

04.01.2024 17:17 | Ze sítí

Zhodnocení novoročního projevu prezidenta Petra Pavla, publikované na na svém veřejném facebookovém profilu

Okamura (SPD): Prezident Pavel zaútočil na českou státní suverenitu
Foto: Interview ČT24
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Prezident republiky Petr Pavel zaútočil na českou státní suverenitu a potvrdil, že není prezidentem všech občanů, ale obhájcem škodlivé Fialovy vlády.

Prezident republiky Petr Pavel svým novoročním projevem potvrdil, že není prezidentem všech občanů. Jeho poselství bylo plné zavádějících informací, nepravd, prázdných frází a ignorování či bagatelizace závažného zhoršování stavu české ekonomiky, životní úrovně občanů i kritické situace mnoha českých firem i celých odvětví.

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39644 lidí

Prezident republiky vůbec nezmínil chybné kroky vlády Petra Fialy (ODS), která připravila za dobu svého působení všechny naše občany o třetinu životní úrovně a které nevěří rekordních 85 procent občanů. Chybělo jasné pojmenování příčiny současné krize, kterou je jednoznačně nekompetentní vláda Petra Fialy, která jako jediná v EU nebyla schopna svými kroky dostat ekonomiku České republiky na úroveň před pandemií covid-19.

Prezident republiky ve svém projevu dokonce vyzval k přistoupení ke společné evropské měně euro, což je útok na českou státní suverenitu a svrchovanost. Na druhé straně prezident zamlčel všechna zhoubná opatření Green Dealu EU, fatálně poškozující českou ekonomiku, energetiku, automobilový průmysl či zemědělství, anebo nový Migrační pakt EU, který znamená závažné bezpečnostní a ekonomické ohrožení ČR v souvislosti s úpravou pravidel pro přerozdělování nelegálních afrických a muslimských imigrantů po EU formou nařizovacího mechanismu tzv. povinné solidarity neboli kvót.

Prezident také vůbec nezmínil situaci důchodců, zdravotně postižených spoluobčanů či rodin s dětmi. Svým projevem opět prokázal, že českou společnost rozděluje a že není prezidentem všech občanů, ale pouze ochotným pomocníkem a propagátorem vládní koalice a Fialovy vlády a automatem na podpisy a schvalování jejích škodlivých opatření.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

4:32 Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochraně půdy.