Okamura (SPD): Proti našemu návrhu hlasovali poslanci všech ostatních parlamentních stran

21.09.2018 5:36

Komentář na facebookovém profilu k hlasování o o Globálním paktu OSN

Okamura (SPD): Proti našemu návrhu hlasovali poslanci všech ostatních parlamentních stran
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Sněmovna zamítla hlasováním návrh SPD, aby ČR odstoupila po vzoru Maďarska a USA z jednání o Globálním paktu OSN, který má legalizovat migraci. PROTI našemu návrhu hlasovali poslanci VŠECH ostatních parlamentních stran. Podívejte se zde kdo a jak přesně hlasoval - ZDE.

Je šílené, že ministr zahraničí Babišovy vlády Jan Hamáček letí do OSN s kladným stanoviskem k tomuto šílenému dokumentu již tento měsíc 25. září a finální podpis pod dokumentem má být v prosinci na konferenci v Marakkéši. Proto vás prosím o co největší podporu SPD v říjnových volbách, aby náš hlas posílil, abychom mohli silněji hájit suverenitu a bezpečí ČR.

Hlasovalo se o tomto usnesení: "Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky považuje další setrvání České republiky v Globálním paktu OSN o bezpečné, řízené a legální migraci za stav, který je v rozporu se základními zájmy České republiky a českého národa. Vzhledem k tomu požadujeme odstoupení České republiky z jednání o tomto Globálním paktu po vzoru Maďarska a USA. Žádáme vládu České republiky, aby ve vztahu k tomuto paktu udělala příslušné kroky v souladu s unesením Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky."

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…