Okamura (SPD): Soros jako praporečník otevřené společnosti a liberální demokracie

24.12.2018 6:34

Komentář na facebookovém profilu k vyhodnocení George Sorose jako osobnosti letošního roku.

Okamura (SPD): Soros jako praporečník otevřené společnosti a liberální demokracie
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Tak to je gól. Finančník George Soros, jehož univerzitu u nás prosazoval Babiš, se podle výběru britských listu Financial Times stal osobností letošního roku. Tyto noviny ho označily za praporečníka „otevřené společnosti“ a liberální demokracie, která je prý v obležení populistů, jako jsou Putin a Trump. V jistém smyslu mají Financial Times pravdu. Soros opravdu prosazuje takzvanou „liberální demokracii“. Zatímco komunističtí totalitáři prosazovali „lidovou demokracii“, tak novodobí totalitáři, kteří chtějí ustavit totalitní Nový světový řád, podporují režim „liberální demokracie“.

„Liberální demokracie“ znamená, že pokud lidé volí ve volbách jinak, než si elitáři a sluníčkáři přejí, jsou liberálními demokraty označováni za populisty, fašisty a xenofoby. V jejich pojetí demokracie je přípustné jen to, aby ve volbách vítězili lidí jako Clintonová, Merkelová či Schwarzenberg. V jejich pojetí demokracie je možné pouze podporovat šílené sluníčkářské teorie genderu, neomarxismu a multikulturalismu. Pokud nepodporujete masovou migraci a islamizaci Evropy, jste dle liberálních demokratů fašista.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Soros je člověk, který svůj majetek získal finančními spekulacemi, podporoval převraty v různých zemích (čemuž říkají „barevné revoluce“). Podporuje masovou imigraci, neomarxistické teorie genderu a další šílenosti. On ve skutečnosti nepodporuje otevřenou společnost, ale společnost totalitní, kde jsou lidé vyhazováni z práce za svůj názor a trestně stíháni kvůli svým názorům. Je vidět, že zastánci sluníčkářské totalitní liberální demokracie začínají být nervózní. Lidé se po celém světě staví na odpor a chtějí získat zpět vládu nad svými zeměmi do svých rukou. I my se stavíme do tohoto proudu obránců demokracie, vlastenectví a přirozených hodnot, jako je rodina. Jsme rádi, že zatím Andrej Babiš neprosadil, aby v ČR byla Sorosova univerzita, i když to Babiš původně prosazoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…