Okamura (SPD): Vzniká zřejmé podezření, že existují tajné dohody za zády českých občanů i sněmovny

10.05.2016 17:20

Dnešní usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD):

Okamura (SPD): Vzniká zřejmé podezření, že existují tajné dohody za zády českých občanů i sněmovny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

  • Hnutí SPD – Tomio Okamura vyzývá všechny členy a příznivce k účasti na demonstraci v sobotu 14. 5. v 14:00 na Václavském náměstí v Praze. Při příležitosti 700. výročí narození Karla IV. budeme požadovat vystoupení z Evropské unie a demisi této vlády. Důvodem je ohrožení svobody a bezpečnosti evropských národů politikou EU a kapitulační politika české vlády, která není schopná hájit svobodu a bezpečnost naší země a občanů.
  • Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje, že premiér Bohuslav Sobotka odmítl na počátku května odpovědět na opakovaný přímý dotaz poslanců hnutí SPD ve Sněmovně, k jakému počtu přijímaných imigrantů se česká vláda Evropské unii zavázala. Na základě poslední písemné odpovědi premiéra Sobotky na dotaz Tomia Okamury ze zimy tohoto roku víme, že se vláda zavázala do poloviny roku 2017 přijmout 3 091 migrantů z afrických a arabských zemí, z toho 1 500 dobrovolně a 1 591 na základě kvót EU. Nyní premiér odmítl veřejně přiznat nová čísla a odmítl také upřesnit, kam tyto lidí hodlá nastěhovat a na kolik to přijde českého daňového poplatníka. Vzniká zřejmé a důvodné podezření, že existují tajné dohody za zády českých občanů a Poslanecké sněmovny, které zavazují v budoucnu Českou republiku k další ztrátě suverenity.
  • Za zády občanů a za záměrného nezájmu médií se na základě direktivy EU chystá zrušení vízové povinnosti pro kosovské Albánce. Tak zvaná republika Kosovo je země s obrovským vlivem mezinárodní mafie a země, kde se cvičí a připravují radikální islámští bojovníci. Předsednictvo hnutí SPD považuje zrušení vízové povinnosti s Kosovem za součást plánu na zničení národních států Evropy, neboť zcela evidentně tím vzniká zásadní bezpečnostní riziko pro naši zemi.
  • Vítězství Sadiqa Khana, kandidáta muslimského původu z Pákistánu, který se stal starostou Londýna, je logickým důsledkem imigrační politiky Velké Británie a Evropské unie. Londýn již není anglickým městem, ale městem s převládající a importovanou multikulturou. To, co dnes mainstream oslavuje jako důkaz úspěchu multikultury a s ní spojené demokracie, se časem ukáže jako další krok ke konci demokracie a svobody, neboť některé části islámu jsou s demokracií a svobodou zcela neslučitelné.
  • Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) konstatuje, že schválení zpřísnění zákona o legálním držení zbraní získává policie právo kromě jiného bez soudního rozhodnutí vstupovat do obydlí občanů legálně držících zbraň. Tento návrh podpořily vládní strany ČSSD, ANO, KDU-ČSL a „opoziční“ Úsvit. Další zpřísnění podmínek držení zbraní připravuje Evropská komise a Česká republika z titulu svého členství v EU bude muset tato rozhodnutí přenést do své legislativy. Hnutí SPD vyzývá občany k politické aktivitě: svojí bezpečnost neobhájí nikdo individuálně, je zřejmé, že v jisté chvíli bude individuální obrana legálně drženou zbraní prakticky znemožněna. Vyzýváme proto občany k účasti ve volbách a k podpoře politiky našeho hnutí.
  • Předsednictvo SPD upozorňuje příznivce a členy hnutí, že v souvislosti s blížícími se krajskými volbami dojde k vedení promyšlené manipulační kampaně proti SPD a představitelům hnutí. Nenechte se zmást zmanipulovanými průzkumy veřejného mínění, podpořte a sdílejte materiály hnutí na sociálních sítích a informujte spoluobčany v osobních rozhovorech. Vyzýváme tímto všechny příznivce k zahájení předvolební aktivity mezi spoluobčany!
  • Hnutí SPD se znepokojením sleduje situaci v českém zdravotnictví. Nekoncepčnost, korupce a maximalizace zisku farmaceutických společností přibližují stav krize v českém zdravotnictví. Je ohrožená úroveň a dostupnost zdravotní péče pro občany České republiky. Dochází k uzavírání oddělení nemocnic, prohlubuje se nedostatek lékařů a zdravotního personálu. Hnutí SPD považuje za nutné připravit celkovou změnu v hospodaření v oblasti veřejné zdravotní péče. Musí dojit k zásadnímu omezení neoprávněných zisků a k likvidaci korupčního prostředí. Získané prostředky je třeba investovat do zvýšení motivace lékařů, zdravotních sester a zdravotního personálu a do zajištění dostupnosti a kvality zdravotní péče.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.