Okamura (SPD): Zářijové volby budou referendem o vládě Petra Fialy

03.09.2022 7:35 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Senátu a zastupitelstev měst a obcí

Okamura (SPD): Zářijové volby budou referendem o vládě Petra Fialy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

SPD spojuje vlastence a konzervativně smýšlející občany! Hnutí SPD podalo pro zářijové komunální volby kandidátní listiny celkem v 337 městech a obcích, z toho 50 společně s Trikolorou, Svobodnými či různými lokálními subjekty. Do Senátu kandidujeme v 21 senátních obvodech z toho ve dvou ve spolupráci s Trikolorou.

Anketa

Zaslouží si Michail Sergejevič Gorbačov naši úctu?

59%
36%
hlasovalo: 16803 lidí

Nabídli jsme spolupráci i dalším subjektům. Kdo chtěl, tak společně zatáhnul za jeden provaz. Kdo nechtěl, tak odmítl a záměrně tříští síly a chce oslabit SPD, aby se strany Fialovy vládní koalice udržely u moci... Některé politické subjekty s podobným programem dokonce záměrně staví své kandidáty přímo proti SPD, aby nás oslabili a tím podpořili Fialovu vládu! Nenechte se oklamat!

Již 23. a 24. září 2022 bude “referendum” o Fialově vládě! V tomto termínu proběhnou komunální a senátní volby - přijďte k volbám i s vaší rodinou a přáteli vyjádřit váš názor na Fialovu vládní pětikoalici a podpořte opoziční SPD! Důležité je netříštit hlasy!

Jedině dobrý výsledek parlamentní opozice ve volbách vytvoří tlak na vládu, aby jednala v zájmu občanů nebo podala demisi! Vidím, že opět vznikají nějaké nové strany, které mají za cíl jen oslabit SPD. Nemá žádný smysl volit jakékoli nové či neparlamentní strany, protože nejsou ve Sněmovně! Zářijové volby budou referendem o vládě!

K těmto volbám je potřeba napnout veškeré síly. Podpořte prosím jednotně kandidáty SPD, abychom vyslali jasný signál Fialově vládě! V jednotě je síla! Pojďme zatáhnout za jeden provaz!

Děkuji!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.