Opl (Rozumní): Benešovy dekrety se stávají cárem papíru

12.02.2019 13:39

A cizáci, kteří si zavdali s nacistickým režimem vznášejí vůči naší zemi a našemu národu stále nové majetkové nároky. Jak dlouho ještě pro ně bude náš národ dojnou krávou ?

Opl (Rozumní): Benešovy dekrety se stávají cárem papíru
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Nejnověji jde o rod Lichtenštejnů, kterým byl podle Benešových dekretů v roce 1946 jejich majetek zkonfiskován. Jedná se o skvosty, o které náš národ pečoval 70 let a do jejichž udržování a zvelebování jsme všichni z našich peněz dali astronomické částky. Jde o skvosty jako hrady a zámky Valtice, Lednice, Šternberk, Bučovice, Velké Losiny a obrovské množství pozemků, cca 70 tisíc hektarů půdy a lesního porostu.

A protože se přepisovatelé historie činí, je nezbytné připomenout, že Benešovy dekrety jsou následkem nacistického teroru vůči našemu obyvatelstvu v období okupace za II. světové války a majetkově se dotýkaly těch, kteří tomuto nacistickému režimu aktivně přisluhovaly.

Benešovy dekrety jsou nedílnou a nesmazatelnou historií našeho státu, což se mnohým kolaborantům samozřejmě zajídá. Otřesné však je, že drzost bývalých kolaborantů nabývá na intenzitě a oni vznášejí stále další majetkové nároky vůči naší zemi a našemu národu.

A největší hanbou našeho národa je, že lidé zvolily spoustu politiků, kteří tyto protinárodní postupy dokonce aktivně podporují. Hanba všem, kteří takto jednají, jde o poplivání obětí našich předků z období II. světové války a o zradu celého našeho národa.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…