Opl (Rozumní): Nechutný vládní hyenismus a skandální nečinnost

03.08.2017 14:17

Tragédie rodiny a dalších blízkých pobodané a zesnulé ženy v Egyptě je zřejmá, ale evidentní snaha vlády na tom politicky parazitovat je naprosto nechutná. Přitom se nečiní to, co by se dělat mělo !

Opl (Rozumní): Nechutný vládní hyenismus a skandální nečinnost
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Každý den slýcháme o údajně tvrdých požadavcích na Egypt, aby příbuzné oběti odškodnil (hodně mne bude zajímat výsledek – bude-li vůbec nějaký).

Tvrdě prý naléháme na to, aby nám byla vydána pitevní zpráva, i když celý tým doktorů dopravených českým speciálem do Egypta již před řadou dní bleskově vydal zprávu, že lékařská pomoc ze strany egyptské nemocnice byla vzorná a nikdo nepochybil (jen dle oficiálních prohlášení, z počátku lehce zraněná pacientka, zemřela...).

Nejprve se mluvilo o ojedinělém vyšinutém jedinci. Nyní už se připouští, že šlo o muslimského radikála. Aby ne, když hned od začátku byla spousta svědectví, že pachatel „šel“ výhradně po ženách-nemuslimkách...

Jako bývalý policista ÚOOZ se nestačím divit informaci, že se případem začala zabývat Národní centrála proti organizovanému zločinu. Nebudu to dlouze rozvádět. Je to naprostý nesmysl – zjevně pouze politicky nařízený, a toto pracoviště by samozřejmě mělo řešit úplně jiné kauzy. A že jich, neřešených, jsou „mraky“.

Jako naprosto skandální ze strany vlády vnímám to, že stále ještě nebyl Egypt prohlášen za nebezpečnou oblast s důrazným doporučením necestovat do této země.

Nestačilo k tomu sestřelení dopravního letadla v Egyptě přede 2 lety?
Nestačilo k tomu postřílení 29 křesťanů včetně žen a dětí v Egyptě před cca 2 měsíci?
Nestačí k tomu událost, při které zemřela i naše státní příslušnice?

Pokud ne, tak ať vládní hyeny nedělají to naprosto nechutné divadlo prezentující údajný zájem o naše obyvatele, vč. pozůstalých po zesnulé oběti z posledního „incidentu“.

Pamatujte si to všichni k volbám!

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.