Opl (Rozumní): Vítači a sluníčka jásají. Už se rýsuje promigračně naladěná vláda

19.05.2018 9:18

Ministr vnitra za ANO podepíše smlouvu umožňující migraci milionům lidí z Afriky na náš kontinent a nominant na ZAMINI za ČSSD plně podporuje migraci.

Opl (Rozumní): Vítači a sluníčka jásají. Už se rýsuje promigračně naladěná vláda
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Pan Poche z ČSSD se již od roku 2015 otevřeně pozitivně staví k migraci. Na postu ministra zahraničních věcí to tedy bude neuvěřitelný nominant a vítači si mnou ruce.

Ministr vnitra Metnar za ANO, který by měl bdít nad vnitřní bezpečností naší země podepsal něco, co je začátkem konce naší země. A tento člověk má údajně být v nové vládě na pozici ministra obrany. Ani nechci domýšlet, co zrůdného asi zrealizuje tam.

Jako naprosto neuvěřitelná se jeví skutečnost, že Metnar je spoluzakladatel Hnutí BOS, které se vydává za vlastenecké hnutí a sdružuje některé bývalé příslušníky ozbrojených složek. Tato skutečnost mne velmi mrzí, protože sám jsem také bývalý policista, ale obdobné kroky naprosto odmítám.

Oba výše jmenovaní pánové jsou smrtícím vítačským koktejlem, což je nepochybně šok pro miliony obyvatel naší země. Již na podzim mají všichni šanci obdobným osobám a politickým subjektům, které takové lidi nominují, vystavit volební stopku!

Vítači, nejásejte předčasně!

(převzato z Profilu)

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…