Opravilová (KSČM): Spolu máme šanci měnit Evropu

13.04.2014 15:40

Za sedmero horami a sedmero řekami konají se volby. Konají se i před sedmero horami a před sedmero řekami. Ale podle průzkumů se volby před a za sedmero horami a sedmero řekami významně liší volební účastí. Budou takové i blížící se volby do Evropského parlamentu, které jsou přitom tentokrát tolik důležité? Milí voliči, nenechte se demotivovat nedůvěrou v nás politiky. Nejsme všichni stejní.

Opravilová (KSČM): Spolu máme šanci měnit Evropu
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Pocházím z oné země za sedmero horami a sedmero řekami a vždycky jsem věřila, že politika je o lidech a pro lidi, že je o nás a pro vás. A tak jsem taky vykonávala svou práci. Jako žena a matka se smyslem pro zodpovědnost a jako inženýrka technologie se smyslem pro preciznost jsem vždy usilovala o politiku slušnou, profesionální a zároveň takovou, která má úctu k občanům.

Vedle své manažerské profese jsem dlouholetou členkou KSČM. Této straně jsem věrná, protože je to ve světovém měřítku jediná skutečně levicová strana v ČR. Poté, co jsem působila v OV KSČM Kroměříž a v Zastupitelstvu města Kroměříže, jsem byla zaměstnankyní Evropského parlamentu ve frakci GUE/NGL. Své cenné zkušenosti z EP jsem uplatňovala dále ve výboru pro záležitosti Evropské unie při zlínském krajském zastupitelstvu. Mám tedy mnoho cenných kontaktů, mnoharozměrnou životní praxi a naprosto realistickou představu, jak Evropský parlament skutečně funguje a kam směřuje.

Na kandidátní listině KSČM mám šťastné číslo 7 a nabízím své zkušenosti političky, matky a občanky všem voličům, protože se jedná o vskutku důležité volby.

Evropa se přizpůsobuje dynamice světových společenských proměn. Je jisté, že se vzrůstajícími pravomocemi Evropského parlamentu roste jeho význam. Evropský kolos tak bude naše životy ovlivňovat čím dál více a nikoho nebude už zajímat, zda jste v referendu o vstupu do EU řekli své ano, nebo ne, nebo zda jste vývojem v EU zklamáni. Jednou jsme v Evropě a jediné, čím máme možnost ji ovlivnit, je vyslat do jejího parlamentu ty nejlepší kandidáty, prostřednictvím kterých budeme také my ovlivňovat a měnit Evropu. Evropu České republiky, kde nikdo nechce být obětí nezaměstnanosti, exekutorů a hospodářské krize, jejíž ukazováček si nevybírá. Jsme součástí této velké krize, ale i velké naděje sociálního pokroku EU.

Příznivým faktorem, který by mohl ovlivnit rozhodnutí k volbám jít, je vyšší důvěryhodnost, které se EP u nás údajně těší, a přirozeně také větší suverenita a smysluplnost Evropského parlamentu, které vyplývají z jeho rozmanitosti napříč všemi národnostmi.

Esma OPRAVILOVÁ, kandidátka KSČM do Evropského parlamentu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…