Pek (Piráti): Už v sobotu se těšte na plzeňský Duhový piknik

26.08.2020 13:49

I když se tradiční Pilsen Pride tento rok neuskuteční, nezoufejte. Zveme vás na Duhový piknik, kterým si LGBT+ komunita letos připomene stále trvající boj za svá práva. Piknik se koná v sobotu 29. srpna od 14:00 v plzeňských Štruncových sadech.

Pek (Piráti): Už v sobotu se těšte na plzeňský Duhový piknik
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Duhový piknik je alternativa k oblíbenému pochodu hrdosti, který se letos z důvodu pandemické situace nepodařilo připravit. Tentokrát si můžete lehnout na trávu, poslechnout si živou elektronickou hudbu v podání Fluffy a zažít celou řadu atrakcí. Bude připravené malování na obličej, slackline, pétanque, cider bike s nápojovým menu a také gril, na kterém si můžete ugrilovat donesené dobroty. Akce je otevřená všem pozitivně naladěným lidem. Aktuální informace naleznete na FB události Duhový piknik.

Nebudou pochopitelně chybět i závažnější témata, které budou reflektovat aktuální události týkající se LGBT komunity ve světě. Jedním z bodů je například podpis petice k městu Mikulov, aby se zřeklo partnerství s polským městem Tuchów, které se přihlásilo k LGBT free zone, což jsou zóny, kam lidé hlásící se k této komunitě nesmějí.

Oficiální závěr pikniku bude v 17 hodin, kdy se účastníci mohou přesunout na afterparty v LGBT+ klubu Míša. Jak dodává organizátor Jiří Pek: “Byl tu opravdu velký zájem o uspořádání nějakého podobného setkání, když byl Plisen Pride zrušen. Prosby byly vyslyšeny a tak se zrodil duhový piknik. Ten určitě proběhne za jakéhokoliv počasí. Doufám, že si to všichni užijeme.”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…