Piráti: Příběh bruselského auditora

10.05.2019 4:33

Jak nakládáme v Česku a v Ústeckém kraji s evropskými dotacemi? Skutečně u nás „všetci kradnú“? I na tyto otázky odpoví Petr Jirman, který dříve působil na pozici hlavního auditora Evropské komise pro strukturální fondy v ČR. Jeho přednáška začíná v neděli 12. května od 14:00 v Pirátském centru SUPICE v Ústí nad Labem.

Piráti: Příběh bruselského auditora
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Petr Jirman pracuje v Bruselu již téměř 14 let a podílel se mj. i na mediálně známých kauzách ROP Severozápad a ROP Střední Čechy. Budete tak mít informace z první ruky na svět evropských dotací a na to, jak s nimi (ne)umíme pracovat. Přednáška s následnou diskusí se také podívá na zoubek evropským úředníkům a vyvrátí (nebo potvrdí) některé mýty, které o byrokratech kolují.

Ve druhé části odpoledne představí Pirátské priority pro nadcházející volby do Evropského parlamentu David František Wágner, asistent poslance Mikuláše Peksy a zakladatel kampaně Zachranmeinternet.cz. Tématem nebude jen představení programu, ale i budoucí fungování Pirátů v jediném přímo voleném orgánu Evropské unie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…