Plamínková (STAN): Komunikace v Lipencích projdou rekonstrukcemi

21.09.2016 5:35

Ulice Na Lhotkách, K Průhonu a obratiště MHD Jílovišťská v městské části Praha – Lipence čeká rekonstrukce. Rada hl. m. Prahy dnes rozhodla o výběru nejlepší nabídky, kterou předložilo sdružení firem „Geosan + Pohl – Lipence“ s cenou 20 890 680 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Komunikace v Lipencích projdou rekonstrukcemi
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

V ulici Na Lhotkách bude kompletně rekonstruován její povrch včetně doplnění chybějících chodníků a veřejného osvětlení. V ulici K Průhonu bude kromě kompletní rekonstrukce vozovky vyřešeno také její odvodnění, postaveny opěrné zdi a instalováno veřejné osvětlení. I obratiště MHD Jílovišťská čeká rekonstrukce vozovky, dále bude upraveno veřejné osvětlení a zvětšena kapacita místní retenční nádrže.

„Touto veřejnou zakázkou řešíme rekonstrukci povrchů komunikací, u části i chybějící odvodnění, zajistíme veřejné osvětlení a chodníky pro bezpečnost občanů. V místě obratiště autobusů se počítá také s osvětlením a s navýšením kapacity místní retenční nádrže na dešťovou vodu,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.