Plamínková (STAN) zástupkyní hlavního města pro příměstský park Soutok

18.07.2018 7:32

Zástupkyní hlavního města Prahy ve statutárním orgánu pro nově zakládaný příměstský park Soutok se stala radní hl. m. Prahy Jana Plamínková. Rozhodla o tom Rada hl. m. Prahy.

Plamínková (STAN) zástupkyní hlavního města pro příměstský park Soutok
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Příměstský park je místní iniciační, koordinační a správní nástroj pro péči, ochranu a rozvoj krajiny a kulturního dědictví příměstské krajiny na soutoku Vltavy a Berounky. Má budovat místní identitu a stát se platformou pro rozvoj kulturních vzdělávacích, sociálních a sportovních aktivit se zapojením a podporou místních aktérů a komunit.

Dalšími účastníky jsou např. městské části Praha - Zbraslav, Praha - Lipence, Praha - Velká Chuchle, Praha 12, Praha 16, město Černošice a dále budou zastoupeny odborné neziskové organizace a eventuálně další partneři.

„Jde o další krok ve vytváření Příměstského parku Soutok. Budování parku je velmi dlouhodobá věc, ale jsem ráda, že postupujeme kupředu,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…