Pleticha (ČSSD): Městské investice najdete v interaktivní mapě na webu města

26.09.2018 10:45

Jablonec nad Nisou spustil na svých webových stránkách novou interaktivní mapu. Ta zobrazuje přehled záměrů i probíhajících a už realizovaných investic na území města.

Pleticha (ČSSD): Městské investice najdete v interaktivní mapě na webu města
Foto: Archiv LP
Popisek: Lukáš Pleticha

Každý tak má možnost seznámit se se stavebními akcemi, které město plánuje či realizuje.

„Ekonomická konjunktura přeje rozvoji, a tak do něj město také investuje. A investuje po celém území města, v každé městské čtvrti. Na první pohled to nemusí být vidět, protože stavba začíná záměrem. Proto vznikla interaktivní mapa, která zobrazuje investice města ve všech stadiích jejího života,“ vysvětluje vznik interaktivní mapy náměstek primátora Lukáš Pleticha.

Zájemci tak po kliknutí na odkaz www.investice.mestojablonec.cz  může sledovat rozvoj staveb od vize (modrá ikona) přes přípravu projektu (žlutá), jeho realizaci (zelený panáček) až ke zdárnému ukončení (zelené odškrtnuto). „Stačí jen kliknout na příslušnou ikonku a rozbalí se popis projektu včetně výše investic. Hned je jasné, co se v daném místě připravuje, co se děje a co je už hotové,“ uzavírá Pleticha.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…