Plzák (ANO): Více takových mimozemšťanů

13.06.2014 13:26

Řeč na 10. schůzi PS PČR dne 13. 6. 2014 k návrhu státního závěrečného účtu České republiky za rok 2013.

Plzák (ANO): Více takových mimozemšťanů
Foto: ANO
Popisek: Pavel Plzák

Děkuji za slovo, pane předsedající. Přihlásil jsem se k faktické poznámce, protože mě trošku popudilo označení našeho pana ministra, že by měl být nějakým mimozemšťanem. Pak jsem se na to podíval z druhé strany a říkal jsem si: To, co za ním stojí za práci, to, co on vybudoval, kolik zaměstnává lidí, a sáhněte si do svědomí, kdo z vás to dokázal, potom bychom si mohli říct, více takových mimozemšťanů.

Byl tady několikrát osočován z konfliktu zájmů, a já jsem si pak vždycky říkal, vždyť všichni víme, co pan Babiš dělá. Víme, jaké má majetky, víme, jak podniká, je to transparentní. Myslím si, že daleko horší v minulých letech bylo, že státní zakázky dostávaly firmy s naprosto anonymními vlastníky a bylo to ve valném procentu těchto zakázek, a já si myslím, že tenkrát jste tady měli zvedat ten ukazováček a říkat, pozor, pozor. Ale zvedali jste tady jiné prsty, já je nechci ukazovat. Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PSP ČR

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice