Podzimek (ODS): Utužovat zdraví v době, kdy nemůžeme plně sportovat je těžké

03.02.2021 9:12

Znojemský místostarosta Podzimek získal zdarma pro děti ve Znojmě vitamíny v hodnotě 1,6 milionu korun.

Podzimek (ODS): Utužovat zdraví v době, kdy nemůžeme plně sportovat je těžké
Foto: ODS
Popisek: ODS

Na podzim loňského roku se podařilo místostarostovi Podzimkovi oslovit společnost NaturaMed a společně věnovali několik set kusů půlročních balení vitamínu D v hodnotě 100 000 korun českých domu seniorů ve Znojmě.  Konec šíření pandemie je zatím v nedohlednu, a proto místostarosta znovu oslovil firmu NaturaMed, a společně opět rozdávali, tentokrát dětem a malým sportovcům.

"Jsem rád, že se mi podařilo znovu navázat spolupráci s firmou NaturaMed a dohodli jsme se na dalším věnování jejich vitaminů. Minulý týden jsme tak rozvezli na 900 půlročních balení  v hodnotě 1 600 000 Kč," informuje Podzimek.

Tentokrát se jednalo o omega-3 mastné kyseliny obohacené o vitaminy A,D,E pro děti. Firma NaturaMed je norskou společností mající své kořeny v ČR.

„Jsme leader na trhu v omega-3. A právě proto, že jsme jedničkou na trhu, vnímáme jistou zodpovědnost vůči společnosti a snažíme se pomáhat tam, kde je to nejvíce třeba. Omega-3 mastné kyseliny jsou pro děti a jejich zdravý vývoj opravdu důležité. Předávka potřebným do dětského domova byla emočně velmi silným zážitkem. Takže naopak i my jsme rádi, že nás pan místostarosta oslovil a dopřál nám někde vykonat dobro.“ říká na vysvětlenou Jan Řepa za PR oddělení NaturaMedu.

Jejich pomoc tentokrát putovala mezi děti a sportovní mládežnické kluby. "Utužovat zdraví v době, kdy nemůžeme plně sportovat je těžké, jsem přesvědčen, že vitamíny udělají rodičům malých sportovců radost. Obdarovali jsme mládežnické týmy Florbal Znojmo, Orli Znojmo, Znojmo Knights, 1. SC Znojmo, Plavání Znojmo, Plavecký klub Znojmo. Vitamíny jsme rozdali i dětem z dětského centra," doplňuje Podzimek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…