Pojezný (KSČM): Ani strom s oranžovým ovocem neroste do nebe

09.04.2018 14:36

Ani strom s oranžovým ovocem neroste do nebe. Ambice ČSSD jsou obrovské, jak jsme si všichni v poslední době zajisté všimli.

Pojezný (KSČM): Ani strom s oranžovým ovocem neroste do nebe
Foto: kscm.cz
Popisek: Poslanec KSČM Ivo Pojezný

Vzhledem k volebnímu výsledku, který tato strana v posledních parlamentních volbách dosáhla, lze pouze konstatovat, že požadavky, které mají, jsou doslova nehorázné. Nedohoda o vládě přinese tomuto státu jen další problémy. A tak se ptám, jak to bude se zvýšením důchodů, financováním zdravotnictví. Co na to řeknou pracovníci ve školství, kterým sliboval finance každý ministr či ministryně školství, těm minulým se to však příliš nepovedlo. A finance na sport jsou jen zbožným přáním. Jak to dopadne, ví snad jen jasnovidec anebo že by místopředseda ČSSD Zimola? Politika je o důrazném prosazování vlastního programu, ale také o snaze hledání vzájemných spojnic a kompromisů. Povinností politiků je pracovat ve prospěch státu a jeho občanů. Dnešní stav svědčí u některých spíše o opaku. Je nutné odložit vlastní ambice a pracovat ve prospěch celé společnosti.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.