Pojezný (SPD): Ukradené symboly

21.08.2019 4:32

„Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty“ měl údajně říci Winston Churchill, ale dobří pánové z Manipulátorů se snaží dokázat, že on to neřekl. Myslím, že je úplně jedno, kdo řekl tuto čistou pravdu.

Pojezný (SPD): Ukradené symboly
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Franz Kafka řekl „Zlo o dobru ví, ale nikoliv dobro o zlu.“

Zlo je pro někoho násilí a pro jiného již podlá manipulace, každopádně má mnoho lidských i politických podob. Všichni umíme určit zlo, ale než ho odhalíme trvá to někdy příliš dlouho, neboť šiřitele zla považujeme za hloupé, jednoduché a hrubé osoby, ale bohužel pro nás jsou vychytralí až chytří.

Většina šiřitelů zla a zhoubné ideologie, které se podařilo vyrůst do obludných rozměrů použilo jednoduchou lest a tou je krádež pozitivních symbolů.

Představovat Adolfa Hitlera a jeho šílenství nemusíme, ale ukradený hákový kříž ano.

Hákový kříž – svastika zde byla již cca od 5 tisíciletí př. n. l. a vždy byla nositelem ženského, či mužského principu, ale hlavně symbolem štěstí. Stačil však jediný muž, který tento krásný symbol použil, olepil s ním svou ideologii a ze symbolu štěstí se stal symbol smrti a utrpení.

Dalším úžasným symbolem je duha. Duha je čistý a krásný dar přírody, který vědci rozklíčovali jako lom světla. Duha vždy byla zejména dětský symbol. Každé dítě malovalo duhu a téměř každá pohádka duhu používala jako kouzelný most. Duha vyvolávala pocity štěstí a radosti. Takový krásný symbol se přece využít musí, a proto ho nejdříve z dětské náruče vytrhli „ochránci přírody“ a když se ukázalo, že duhová vlajka opravdu skvěle funguje a na demonstracích vyniká, přišli další chmatáci, kteří z dětských triček urvali duhu na prapory a hnutí, které mají dosahovat pseudopolitické LGBTQ cíle. Vidíte ten posun duhy od dětí k homosexuálům, satanistům, pedofilům a genderovým TO? Dnešní lidé pod duhovou vlajkou se tváří, jak šíří štěstí, ale opravdu štěstí představují nahé zadky, vystavování genitálií, prezentace sexuálních oblečků a pomůcek, předvádění kopulačních pohybů? Opravdu je dítě šťastné v náruči pedofila a pod dohledem satanisty?

Pirátská vlajka – piráti. Tento symbol je vlastně úžasný ve své historické tvárnosti. Již od 15 století, ale spíše již mnohem, mnohem dříve nesou pirátské označení loupeživí vrazi, nicméně od cca 19 století se pirát a jeho vlajka přesouvá z moří na plátna kin, kde Jack Sparrow dokonal přeměnu z opovrhovaného lupiče, násilníka a vraha v postavu vtipnou, cool, chytrou a dobrodružnou. Je to téměř ojedinělé, ale opravdu se ze špatného symbolu stal symbol „dobrý“, do jisté míry rebelský a hlavně symbol milovaný mládeží a dětmi. Jakmile je symbol obdivován a milován, musí se okamžitě využít a vytěžit. Nu a máme tu Pirátské strany – jupíí. Dnešní političtí piráti využívají obdivu mládeže a rebelství, které ten symbol nyní představuje, a proto proč nehlásat např. legalizaci drog, vždyť bude legrace. Proč nepodporovat násilnou Antifu – vždyť je to cool. Proč nechodit pod vlajkou satanistů – vždyť je to rebelské. Proč nepodporovat pedofílii – vždyť je to tak pirátsky odvážné.

Elfové jsou bájní tvorové z germánské mytologie a folklóru, kteří se opět dostali na plátna kin a opět nejprve v pohádkách, kde představovali zejména hodné a vznešené tvory, stejně jako třeba víly. Definitivně proslavil elfy velkofilm „trilogie“ Pán prstenů. Stěží si umím představit jak se skupina udavačů, donašečů, informátorů, či práskačů hrdě nese pod nám známým označením „agent STB, nebo příslušník lidových milic“ a proto se tato špinavá práce musí zabalit do poutavého obalu, kterým se může zdát označení Čeští elfové, kteří prý svádějí krutý zápas se zlými troly. Vidíte, jak se opět skupina donašečů špinící ostatní lidi snaží využít od dětství vžitého pocitu boje dobra se zlem a jak opět došlo k ukradení pozitivního symbolu.

„Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty“ měl údajně říci Winston Churchill, ale dobří pánové z Manipulátorů se snaží dokázat, že on to neřekl. Myslím, že je úplně jedno, kdo řekl tuto čistou pravdu.

Nezbývá než doufat, že společnost bude obezřetná a tyto zloděje symbolů prohlédne dříve, než svět opět pohltí vražedná ideologie.

Vítězslav Pojezný

Převzato z profilu.

Vítězslav Pojezný

  • SPD
  • Předseda Oblastního klubu SPD Praha 5
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…