Poslanec Adam: Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček

14.06.2017 11:12

Politické hnutí PRO Zdraví a Sport se stává parlamentní stranou. - Poslanec Parlamentu ČR Petr Adam zvolený za Úsvit se stává další významnou posilou hnutí PRO Zdraví a Sport. To se tak stalo dalším hnutím zastoupeným v Poslanecké sněmovně ČR.

Poslanec Adam: Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček
Foto: Úsvit
Popisek: Petr Adam

Petr Adam je po bývalém hejtmanovi Olomouckého kraje MUDr. Oto Koštovi, profesorovi Zdeňkovi Vostrackém další významnou osobností, která personálně posiluje hnutí PRO Zdraví a Sport.

"Ano je pravda, že jsem dostal mnoho nabídek, ale jsem přesvědčen, že právě práce v hnutí PRO Zdraví a Sport má smysl," řekl Petr Adam a dále dodává: "Naše spolupráce trvá již přes dva roky, společně jsme uspořádali v listopadu 2015 úspěšný seminář o Financování sportu mládeže právě v Poslanecké sněmovně za účasti ministryně školství. Pro mne není PRO Zdraví a Sport žádný nováček, má za sebou mnoho regionálních úspěchů a já bych rád podpořil tým, který se nyní formuje a dělá politiku zdravější a férovější."

PRO Zdraví a Sport je úspěšné komunální hnutí s řadou starostů místostarostů a radních. Téměř ve všech městech, kde PRO Zdraví a Sport kandidovalo, se kandidáti hnutí stali zastupiteli a podílejí se na řízení měst a obcí.

Předseda hnutí Zdeněk Kubec řekl: "Už nejsme na začátku, dnes tvoříme silný tým osobností, které se nechtějí jen dívat, kam směřuje české zdravotnictví, sport, ekonomika a zejména politická kultura. Nyní se soustřeďujeme na komunální volby 2018, ale ambice máme i vyšší. Nechceme nic uspěchat."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.