Premiér Babiš: Absolvovali jsme velice příjemný rodinný oběd u prezidenta

06.01.2020 4:32

Předseda vlády Andrej Babiš poobědval v neděli 5. ledna 2020 s prezidentem Milošem Zemanem. Třetího společného novoročního setkání se na zámku v Lánech zúčastnily i manželky ústavních činitelů Monika Babišová a Ivana Zemanová s dětmi.

Premiér Babiš: Absolvovali jsme velice příjemný rodinný oběd u prezidenta
Foto: FB Andreje Babiše
Popisek: Andrej Babiš s hosty

Během novoročního oběda, který se nesl zejména v rodinném duchu, státníci hovořili i o aktuálních politických tématech. Probrali například současnou situaci v Íránu či Libyi. Tématem setkání byl také státní rozpočet, efektivita justice, problematika českého stavebnictví či Národní investiční plán.

„Absolvovali jsme velice příjemný rodinný oběd. Bavili jsme se především o našich dětech, o tom jak studují. Domluvili jsme se, že v létě opět přijdeme a pan prezident nám ukáže oboru. Bylo to tedy velmi příjemné setkání,“ řekl po společném obědě předseda vlády Andrej Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …