Premiér Babiš: Je mi ctí, že je Česká republika v nejlepší společnosti

24.04.2020 18:29

Komentář na facebookovém profilu k jednání o spolupráci států v boji proti koronaviru

Premiér Babiš: Je mi ctí, že je Česká republika v nejlepší společnosti
Foto: Repro ČT24
Popisek: Premiér Andrej Babiš přednáší svůj druhý mimořádný projev během nouzové stavu

Je mi ctí, že je Česká republika v nejlepší společnosti států, které jsou nejúspěšnější v řešení koronaviru na světě. Dnes je dal dohromady rakouský kancléř Sebastian Kurz a jsme tam s Izraelem, Norskem, Dánskem, Řeckem, Austrálií, Novým Zélandem a Rakouskem.

Probrali jsme, jaká opatření jsou nejúčinnější a co si teď budeme muset nejvíc hlídat. Těším se na spolupráci ve vývoji vakcíny a soběstačnosti v zajištění léků, ochranných pomůcek a všeho, co nutně potřebujeme, abychom ochránili zdraví našich občanů. To je teď nejdůležitější.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě