Premiér Babiš: Nechápu, jak si to Flegr může dovolit. Klasická fake news

02.11.2020 16:44

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření virologa Jaroslava Flegra.

Premiér Babiš: Nechápu, jak si to Flegr může dovolit. Klasická fake news
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Andrej Babiš

Po sítích se šíří tenhle text profesora Jaroslava Flegra, ve kterém mě a profesora Romana Prymulu obviňuje z toho, že jsme prý nereagovali na metodu testů od Emanuela Žďárského. A dokonce naznačuje, že jsme to snad udělali kvůli nějakým provizím. Nechápu, jak si to může dovolit. Je TO NESMYSL. Klasická fake news.

Já jsem samozřejmě všechny e-maily od pana Žďárského přeposílal na Ministerstvo zdravotnictví České republiky a požádám nového pana ministra Jana Blatného, aby celou záležitost prověřil.

Vyjádření profesora Prymuly: „Doktor Žďárský byl pozván na Ministerstvo zdravotnictví na panel odborníků, kde byl mj. docent Hajdúch, prof. Macek i zástupci SZÚ a kde měl obhájit svůj test. To se mu úplně nepodařilo. V systému je samozřejmě nutné používat validované testy. Byl vyzván, aby svůj test certifikoval. Dosud nemám zprávu, že by tak učinil, i když měl od března dostatek času, aby metodu nechal SZÚ schválit. To se nestalo. Pokud je někde chyba, tak pouze na jeho straně.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace