Primátor Nwelati: Bazén v sokolovně je již před dokončením

21.08.2021 8:39

Městská společnost sportovní a rekreační areály směřuje rekonstrukci krytého bazénu do finále.

Primátor Nwelati: Bazén v sokolovně je již před dokončením
Foto: ddm-mb.cz
Popisek: Mladoboleslavský primátor Raduan Nwelati

Přes veškeré komplikace s rekonstrukcí zanedbaných prostor bývalého bazénu v sokolovně, problémy s pandemií, se změnou charakteru využití bazénu a dodavatelskou společností, se konečně podařilo společnosti Městská společnost sportovní a rekreační areály dovést tuto investici do stavu, kdy je krytý bazén v sokolovně již před dokončením.

Anketa

Má naše účast v NATO smysl?

4%
94%
hlasovalo: 26249 lidí

Nyní, dle informací ředitele společnosti, budou probíhat zátěžové zkoušky technologií, bude se osazovat a testovat IT, odbavovací systém a mobiliář a bude vše směřovat k zahájení kolaudačního řízení. Pokud půjde vše dle předpokladů, bude provoz zahájen během 2 měsíců. „V plánu je, po vzoru krytého bazénu na Štěpánce, slavnostní otevření spojené s dnem otevřených dveří pro veřejnost, kdy si budou zájemci moci prohlédnout “suchou nohou” celý bazén a to včetně technologického zázemí,“ uvedl primátor Raduan Nwelati.

Následovat bude běžný provoz, tzn. výuka školního plavání v dopoledních hodinách, tréninky plaveckého oddílu a plavecké školy v odpoledních hodinách a relaxační plavání ve večerních hodinách a o víkendech.

„Věříme, že díky zprovoznění další plavecké kapacity se odlehčí bazénu na Štěpánce pro kondiční plavce z řad veřejnosti,“ řekl primátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…