Primátor Staněk: Jsem rád, že jsem mohl opět podpořit dobročinnou akci

14.12.2016 19:47

Mnoho lidí využilo pozvání na punč od prvního muže města. Punč s primátorem u stánku Lions Clubu Olomouc lákal, výtěžek z prodeje tradičního vánočního nápoje pomůže uhradit specializované oční vyšetření dětí v mateřských školách.

Primátor Staněk: Jsem rád, že jsem mohl opět podpořit dobročinnou akci
Foto: archiv primátora
Popisek: primátor Olomouce doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D. (ČSSD)

„Jsem rád, že jsem po roce mohl opět podpořit dobročinnou akci. Centrum Olomouce je ideálním místem pro předvánoční setkávání a pokud tím společně můžeme podpořit i dobrou věc, získává setkání na skutečném významu. Jsem rád, že se nás sešlo znovu tolik,“ okomentoval tradiční setkání u punče primátor Antonín Staněk.

Během pondělního odpoledne 12. prosince dokázala přítomnost primátora podstatně zvýšit prodej vánočního punče. Celková tržba za odpoledne činila přes 28 tisíc korun. Dalších 6 tisíc získal Lions Club prostřednictvím darů. Celkový výtěžek, který prostřednictvím projektu Lví očko pomůže uhradit specializované oční vyšetření dětí v mateřských školách, je 34.185 korun.

„Jedná se o velmi nadprůměrnou tržbu. Děkujeme mnohokrát za zorganizování a panu primátorovi za velmi lidský a neformální přístup, se kterým podpořil činnost našeho klubu a pomohl potřebným,“ zhodnotil úspěch primátorského punče prezident Lions Clubu Olomouc Zdeněk Svozil.

Prodej punče ve stánku Lions Clubu v rámci olomouckých vánočních trhů má mnohaletou tradici, u jejíhož počátku stál vedle jiných i první polistopadový primátor Olomouce a prezident Lions Clubu Milan Hořínek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

10:14 Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

Pro ty, kteří Trikoloru neoprávněně nálepkují, že jsme náckové, že jen strašíme migrací: V Německu j…