Primátor Vrána: Nové video ukazuje krásy města z ptačí perspektivy

05.11.2022 12:12

Město Přerov... jak ho neznáte. To je název nového videa, které nabízí divákům pohled z výšky na pěkná místa a zákoutí Přerova.

Primátor Vrána: Nové video ukazuje krásy města z ptačí perspektivy
Foto: Facebook Petra Vrány
Popisek: Petr Vrána

Jsou v něm zachyceny významné budovy, ulice, parky, nebo i sportovní události. Video natočené dronem nechalo zpracovat město pro propagační účely. Uvidí ho návštěvníci vánočních trhů na velkoplošné obrazovce, která bude umístěna na TGM – a s předstihem si ho mohou zájemci prohlédnout už teď na webu města. 

Anketa

Líbil se vám plakát „Putin v pytli na mrtvoly“, který vyvěsil Rakušan?

2%
97%
hlasovalo: 33140 lidí

Tříminutové video ukazuje z ptačí perspektivy všechny krásy Přerova – Horní náměstí se zámkem a měšťanskými domy, Tyršův most, Památník jednoty bratrské, kostely, park Michalov, Lagunu či řeku Bečvu. „Působivé je i to, že v druhé části se video tak trochu rozjede – a to díky záběrům ze závodů na rokli, nechybí ani pohled na cyklisty projíždějící po cyklostezce, tenisty na kurtech, pěkný je i pohled na bikrosovou dráhu či zaplněné hradby při jednom z letních koncertů,“ předeslal přerovský primátor Petr Vrána. Podle něj by mělo nové video ukázat krásy Přerova nejen návštěvníkům a turistům, ale připomenout líbivou tvář města i jeho obyvatelům.

Dronové záběry zajistila firma Dronfilm Production. „Autor videa, který žije v Holešově a v Přerově strávil natáčením jednotlivých záběrů tři měsíce, byl velmi překvapen, co všechno Přerov nabízí. Od parku Michalov přes odpočinkovou zónu u Laguny až po historické centrum,“ vzpomněla Jana Pivodová z přerovského magistrátu. Firma dodala městu za 23 tisíc korun tři spoty – hlavní propagační tříminutový, krátký patnáctivteřinový zaměřený zejména na historické centrum města a šot vytvořený speciálně pro HC ZUBR, s nímž se mohou fanoušci hokeje setkávat při utkáních hokejistů.

Video: Město Přerov... jak ho neznáte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…