Primátor Vrána: Nové video ukazuje krásy města z ptačí perspektivy

05.11.2022 12:12

Město Přerov... jak ho neznáte. To je název nového videa, které nabízí divákům pohled z výšky na pěkná místa a zákoutí Přerova.

Primátor Vrána: Nové video ukazuje krásy města z ptačí perspektivy
Foto: Facebook Petra Vrány
Popisek: Petr Vrána

Jsou v něm zachyceny významné budovy, ulice, parky, nebo i sportovní události. Video natočené dronem nechalo zpracovat město pro propagační účely. Uvidí ho návštěvníci vánočních trhů na velkoplošné obrazovce, která bude umístěna na TGM – a s předstihem si ho mohou zájemci prohlédnout už teď na webu města. 

Anketa

Líbil se vám plakát „Putin v pytli na mrtvoly“, který vyvěsil Rakušan?

2%
97%
hlasovalo: 33147 lidí

Tříminutové video ukazuje z ptačí perspektivy všechny krásy Přerova – Horní náměstí se zámkem a měšťanskými domy, Tyršův most, Památník jednoty bratrské, kostely, park Michalov, Lagunu či řeku Bečvu. „Působivé je i to, že v druhé části se video tak trochu rozjede – a to díky záběrům ze závodů na rokli, nechybí ani pohled na cyklisty projíždějící po cyklostezce, tenisty na kurtech, pěkný je i pohled na bikrosovou dráhu či zaplněné hradby při jednom z letních koncertů,“ předeslal přerovský primátor Petr Vrána. Podle něj by mělo nové video ukázat krásy Přerova nejen návštěvníkům a turistům, ale připomenout líbivou tvář města i jeho obyvatelům.

Dronové záběry zajistila firma Dronfilm Production. „Autor videa, který žije v Holešově a v Přerově strávil natáčením jednotlivých záběrů tři měsíce, byl velmi překvapen, co všechno Přerov nabízí. Od parku Michalov přes odpočinkovou zónu u Laguny až po historické centrum,“ vzpomněla Jana Pivodová z přerovského magistrátu. Firma dodala městu za 23 tisíc korun tři spoty – hlavní propagační tříminutový, krátký patnáctivteřinový zaměřený zejména na historické centrum města a šot vytvořený speciálně pro HC ZUBR, s nímž se mohou fanoušci hokeje setkávat při utkáních hokejistů.

Video: Město Přerov... jak ho neznáte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

6:16 Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci.