Primátorka Krnáčová podporuje dostavbu Jedličkova ústavu

27.12.2015 13:04

Praha přispěje na dostavbu Jedličkova ústavu. Hlavní město na ni v letošním roce rezervovalo 5 miliónů a v příštím roce dalších 5 miliónů.

Primátorka Krnáčová podporuje dostavbu Jedličkova ústavu
Foto: ODS
Popisek: Adriana Krnáčová

Projekt sice nebyl dobře zadán, ale to se naštěstí podařilo vyřešit a projektant je dnes už vybrán. Stavět se začne v roce 2017, a když všechno půjde hladce, v roce 2018 bude dostavba hotová.

„Nebýt Šimona Ornesta, který opravdu nevynechá žádnou příležitost, aby upozornil na to, že Praha je zřizovatelem Jedličkova ústavu, tak by to možná nešlo tak dobře. Důležité je, že projekt podporuje ministerstvo školství a také ministr financí Andrej Babiš. A pokud bude platit oblíbené úsloví Taptapistů, kteří říkají - společně dosáhneme více, tak se nám to musí podařit. Je ale třeba si uvědomit, že pro takovéto náročné projekty nestačí jen přesvědčení, že jsou důležité. Je potřeba mít kolem sebe také dobré lidi, kteří tahají za jeden konec a které neodradí první nebo druhý neúspěch. Tedy nevzdávat se a jít dál až do cíle. A že těch překážek jeden musí překonávat hodně, to nejlépe vědí všichni klienti Jedličkova ústavu. A já vlastně také," sdělila primátorka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.