Procházka (ANO): Vypořádali jsme se se složitou situací

31.12.2016 15:40

Od 1. ledna 2017 bude provoz veřejného osvětlení na území hlavního města Prahy zajišťovat společnost TRADE CENTRE PRAHA ve spolupráci se společností PREdistribuce. Smlouva mezi oběma společnostmi byla podepsána 29. 12. 2016.

Procházka (ANO): Vypořádali jsme se se složitou situací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

„Vypořádali jsme se se složitou situací, kdy se nám se současným dodavatelem nepodařilo dohodnout dodávku služeb na dalších šest měsíců za přijatelných podmínek pro hlavní město Prahu. Nyní se nám podařilo celou situaci vyřešit a o provoz osvětlení se bude starat společnost, která je stoprocentně vlastněná Prahou,“ uvedl radní Karel Grabein Procházka.

Společnost TRADE CENTRE PRAHA k zajištění nezbytných činností nutných k fungování veřejného osvětlení na území Prahy od 1. 1. 2017 uzavřela smlouvu se společností PREdistribuce. Ta bude provozovat dispečink, odstraňování poruch a havárií veřejného osvětlení. Společnost PREdistribuce má s údržbou distribuční sítě na území hlavního města Prahy dlouholeté zkušenosti.

V souvislosti s ukončením smluvního vztahu se společností ELTODO-CITELUM k 31. 12. 2016 byla rozhodnutím hlavního města Prahy pověřena zajištěním vybraných činností souvisejících se správou a provozem veřejného osvětlení v Praze od 1. 1. 2017 společnost TRADE CENTRE PRAHA.

Kontaktním místem pro příjem hlášení o poruchách na veřejném osvětlení je dispečink PREdistribuce na telefonním čísle 224 91 51 51.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

20:03 Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na rozhodnutí Ústavního soudu