Prokop (ANO): To jsou ale čiperové

07.03.2022 13:09 | Komentář

Radní zapůjčili majetek hlavního města výměnou za své vlastní promo.

Prokop (ANO): To jsou ale čiperové
Foto: archiv O. Prokop
Popisek: Ing. Ondřej Prokop

Nad dnešním rozhodnutím pražských radních skutečně zůstává rozum stát. Primátor Hřib a jeho koalice schválila zapůjčení reprezentačních prostor hlavního města v rámci předsednictví ČR v Radě Evropské unie zdarma. Až sem bych neměl žádný problém. Ovšem! Radní si u této "službičky" českému státu vynutili podmínku tzv. nefinančního plnění. A to ve formě převzetí záštity nad konkrétní akcí gesčním radním, kdy se předpokládá účast na každé z akcí buď konkrétního radního, předsedy komise, či jiného vrcholného představitele magistrátu. Vybraný zástupce by pak měl podle nich akci zahájit, pronést úvodní slovo nebo slavnostní přípitek.

A proč ten náhlý zájem o účast na veřejných akcích, u kterých se dá očekávat velký zájem ze strany médií? Většina akcí se uskuteční přes léto, což ideálně zapadá do chystané volební kampaně všech subjektů vládnoucí magistrátní koalice. A třešničkou na dortu je to, že za to nezaplatí ani korunu. To jsou ale čiperové!

Ing. Ondřej Prokop
předseda hnutí ANO v Praze

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.