Račok: Pane premiére, na slovíčko

08.05.2018 10:24

Pane premiére na slovíčko, co Dublin IV. a Istanbulská úmluva

Račok: Pane premiére, na slovíčko
Foto: redakce
Popisek: Ladislav Račok

Víte pane premiére,

ono je hezké a věřím, že i záslužné, že jezdíte po jednotlivých krajích a finančně podporuje určitě jednotlivá řešení, podle potřebnosti oněch krajů. Ale čas se nezastaví, já bych byl velice rád, abyste se začal zabývat velmi důležitým, a nebojím se říci životně důležitou otázkou pro existenci samotné České republiky a života společnosti, občanů, rodin a dětí.

 

Takže pane premiére, slyšíme to z různých stran a různé názory na Dublin IV. Dokonce v diskuzi v parlamentu na toto téma vystoupil poslanec za ODS pan Václav Klaus mladší, který označil Dublin IV. přímo za ohrožení svrchovanosti, nezávislosti a suverenity České republiky na základě postojů Evropské unie k migrační a azylové politice. Politice Evropské unie, která potlačuje právo České republiky sama rozhodovat o tom, kdo a za jakých podmínek bude v České republice žít. Rozhodně je zapotřebí říci, že přijetím kvót podle představ kancléřky Merkelové, která sama o své vůli otevřela dveře do Evropy a statisíce vyznavačů muslimsko – islámské ideologie, touto svou ideologii ohrožují bezpečnost, kulturu, tradice a způsob života v současné Evropě, ale bezpochyby i v případě přijetí Dublinu IV., ale i v samotné České republice. O to více v České republice, protože naše nezpochybnitelná historie, je historie slovanských národů založená na křesťanství.

 

Pane premiére,
věřím, že si uvědomujete agresivitu mnohých vyjádření muslimsko – islámských představitelů působících na území Evropské unie, kteří zcela otevřeně hovoří, že Evropská kultura opřená o Evropské právo je špatná, a že jedinou a správnou alternativou je přijetí muslimsko – islámské ideologie a práva Šaría.

 

Pane premiére,

podle zprávy Spolkového kriminálního úřadu spáchali migranti v průběhu prvních šesti měsíců roku 2016 142 500 trestných činů. To odpovídá 780 trestným činům spáchaným migranty za den, nebo 32,5 trestným činům za hodinu, což je v porovnání s rokem 2015 nárůst o téměř 40 %. Údaje zahrnují pouze ty trestné činy, v nichž byl podezřelý migrant zadržen.

 

Podle údajů extrapolovaných ze studie Pew Research Center o růstu muslimského obyvatelstva v Evropě je i bez nově příchozích míra růstu populace muslimské komunity již žijící v Německu zhruba 1,6 % ročně (což je 77 000). Přičtením 800 000 muslimských migrantů, kteří přišli do Německa v roce 2015 a 240 000, kteří přišli v roce 2016, v kombinaci s přirozeným nárůstem 77 000, se muslimská populace Německa zvýšila o 1 117 000, a do konce roku 2016 dosáhla odhadovaných 6 262 000. To představuje, přibližně 7,5 % z celkové 82 miliónové populace Německa.


Pane premiére,

věřím, že nedovolíte, aby naše zem, vlast, země našich předků a slovanských národů Čechů, Moravanů a Slezanů, a ostatních národností, které s námi žijí historicky a za svou jí přijali, aby se změnila vůli nájezdníků a dobyvatelů muslimsko – islámské ideologie v zemi nedemokratickou, demokracii zničující s právem Šaría. A pevně věřím, že učiníte vše, pro odmítnutí a nepřijetí Istanbulské úmluvy, které potlačuje ve své nesmyslné koncepci práva rodiny, matky a otcem a práva dětí.

 

Proto se ptám, proč, navštěvujete v této časové tísni kraje, kdy běží důležitý čas o zahájení jednání na půdě Parlamentu České republiky a Senátu, proč nevede vládu k blokaci k přijetí jak Dublinu IV., tak Istanbulské úmluvy, kdy ta první ohrožuje suverenitu, nezávislost a svrchovanost, zatímco ta druhá ohrožuje stabilitu země, společnosti, kdy základní jednotkou státu a společnosti je rodina, a její nedotknutelná práva.

 

Pane premiére,

Učiňte tak rychle a bez odkladu, abychom nepromarnili čas a možnost odmítnout jak Dublin IV. a Istanbulskou úmluvu, aby se nestalo, tak jak se to již v minulosti několikrát stalo, že Česká republika zaspala, nedodržela časový postup, nevyužila právo k odvolání, právo k odmítnutí těchto zcela nesmyslných kroků Evropské unie, které ničí svobodu, tradice, kulturu jednotlivých států, a v konečném důsledku by zcela zničili i naší vlast, Českou republiku.

 

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu