Rajchl (PRO): Gratuluji vám, soudruzi

10.11.2023 11:17 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji situace na Ukrajině

Rajchl (PRO): Gratuluji vám, soudruzi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda PRO Jindřich Rajchl

"Čas hraje pro Rusko, na převahu Ukrajinců to nevypadá. Pavel mluví o jednání." To je titulek z včerejších zpráv. Ne, skutečně si nemyslím, že by na to přišel agent Pávek sám. Jen dorazily nové notičky z USA.

Anketa

Je srovnání Petra Fialy s Milošem Jakešem přehnané?

3%
95%
hlasovalo: 22006 lidí

Ukrajina už holt netáhne, Američané nad ní zlomili hůl, a tak je třeba připravit všechny vlaječkáře na postupný přesun z pozice "Setrváme s vámi až do úplného vítězství" na pozici "Je třeba ukončit utrpení Ukrajiny a vyjednat mír". Když jsem tohle tvrdil já už před rokem a půl, tak jsem byl za největšího ruského švába a Putinova agenta v zemi.

A teď už je zřejmé, že jsme měli celou dobu pravdu. Že to všechno byla jen šaráda pro lidi, aby nadšeně tleskali nikým nekontrolovanému transferu peněz do kapes zbrojařských a energetických koncernů a samozřejmě i největších bankovních domů, které na válce vždy luxusně vydělají.

Pletli jsme svetry, topili na 18 stupňů, nechali jsme si zdražit plyn na trojnásobek, zadlužili jsme se na deset generací dopředu a okradli naše důchodce. A výsledek? Čistá nula. Tedy pokud nepočítám desetitisíce mrtvých lidí, zcela rozvrácenou Ukrajinu, která se z téhle katastrofy bude vzpamatovávat 50 let, a totálně ekonomicky vyčerpanou Evropu.

Ještě nikdy v historii nezískaly Rusko a Čína nad Evropou a USA tak obrovskou ekonomickou a vojenskou výhodu v tak krátkém čase. Gratuluji vám, soudruzi, opravdu se vám to povedlo.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jako bojovat s Ruskem ?, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseD , 10.11.2023 12:12:58
To mohou snad jen velmoci Čína a USA. Pro ostatní je to od začátku prohra. Nechápu, že se do toho vůbec nechala Ukrajina natlačit. Těším se na ten obrat u nás a ta odůvodnění našich proukrajinských hýkalů.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

23:08 Dostálová (ANO): Pan ministr Rakušan podvedl i svou vlastní vládu

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě