Rajchl (PRO): Modrožlutí vlaječkáři je svým bezhlavým fanatismem nahnali do neskutečného utrpení

27.07.2023 10:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

Rajchl (PRO): Modrožlutí vlaječkáři je svým bezhlavým fanatismem nahnali do neskutečného utrpení
Foto: Facebook Jindřich Rajchl
Popisek: Jindřich Rajchl vysílá k výročí konce 2. světové války

Tak na idnesu vyšel článek, který již otevřeně přiznává skutečnost, že nejvyšší kruhy v USA začínají po neuspokojivých výsledcích ukrajinské protiofenzivy diskutovat o tom, zda je únosné nadále Ukrajinu podporovat v nekonečné válce, či zda není vhodnější tlačit Zelenskeho do jednání o příměří.

Dokonce byl v článku uveden příklad takového výsledku války, a to příměří uzavřené v rámci korejské války a stanovení demarkační linie na 38. rovnoběžce.

Což je naprosto totožné řešení, které prosazuji od prvního dne války.

Tudíž buď se politické vedení USA stalo proruskou pátou kolonou, a nebo se ukáže, že námi navrhovaná varianta byla od počátku jediným realistickým ukončením tohoto válečného konfliktu.

Opravdu jsem zvědav, na co se místní politická reprezentace a celá twitterová bojůvka bude vymlouvat, pokud k tomuto vyústění celého konfliktu skutečně dojde.

To by se totiž v plné nahotě ukázalo, že kdyby se toto námi navrhované řešení realizovalo už před rokem, tak mohl Bachmut zůstat Ukrajině, nemusely se vyházet miliardy dolarů z okna a především mohly být desítky tisíc ukrajinských mužů stále naživu.

A tedy, že jsme to byli my, kdo prosazoval to pro Ukrajince nejpřínosnější východisko, zatímco všichni modrožlutí vlaječkáři je svým bezhlavým fanatismem nahnali do neskutečného utrpení a neštěstí.

Pravda je vždy dcerou času.

Ani tentokrát tomu s největší pravděpodobností nebude jinak.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Nevěřím, že by všichni Ukrajinci byli stejní., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseLadislaw , 27.07.2023 10:38:23
Jsem naopak přesvědčen, že běžní pracující Ukrajinci jsou sympatičtí lidé. Na druhé straně už i k nám pronikla zřejmě skupina těch, kteří sní o Stěpanu Banderovi a dali to hlasitě najevo. Stěpan Bandera vedl Banderovce, vrahy českých lidí a nejen českých. U nás vraždili ještě po válce, když k nám pronikly 3 skupiny vojsk Stěpana Bandery a zabíjeli jak vojáky, policisty, tak i civilní obyvatelstvo. Ukrajincům to lze odpustit a uplynulo mnoho času, ale nikoliv těm, kteří dodnes velebí a staví sochy Stěpanu Banderovi, těm, kteří dávají zvláštní důchody rodinám bývalých členů SS Galizien. To bychom pohrdali našimi hrdiny, které Banderovci zavraždili. Nebylo jich málo.

|  11 |  0

Další články z rubriky

Ministr Šalomoun: Odbouráváme zatěžující povinnosti, které ubírají čas i energii

14:04 Ministr Šalomoun: Odbouráváme zatěžující povinnosti, které ubírají čas i energii

Ministr pro legislativu a předseda Legislativní rady vlády Michal Šalomoun na vládě představil již t…