Rajchl (PRO): Těžká rána na solar pro farmaceutické giganty a všechny covidové lháře

04.12.2023 19:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k žalobě na společnost Pfizer Inc. pro klamavé informace a spolčení za účelem cenzury

Rajchl (PRO): Těžká rána na solar pro farmaceutické giganty a všechny covidové lháře
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jindřich Rajchl

Vrchní státní zástupce státu Texas Ken Paxton podal žalobu na společnost Pfizer Inc. pro klamavé informace ve vztahu k účinnosti svých vakcín a pro spolčení za účelem cenzury relevantních informací. A to konkrétně:

  1. tvrzení, že vakcíny snižují o 95% pravděpodobnost nakažení covidem 
  2. iniciací kampaně, že očkováním chráníte své blízké proti přenosu infekce, neboť klinické testy schopnost vakcíny snižovat pravděpodobnost přenosu nikdy neprokázaly

Krátká citace ze žaloby:
"Jak reagoval Pfizer, když se ukázalo, že jeho vakcína selhala a byla ohrožena životaschopnost jeho zlaté slepice? Zastrašováním těch, kteří šířili pravdu, a spolčením se s médii a sociálními sítěmi za účelem cenzury jejích kritiků. Pfizer označil jako „zločince“ ty, kteří šířili fakta o vakcíně. Obvinil je z šíření „dezinformací“. A donutil platformy sociálních médií, aby umlčeli prominentní šiřitele pravdy. “

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

A slova samotného Kena Paxtona:
"Udělám vše, abych dosáhl spravedlnosti pro lidi v Texasu, z nichž mnozí byli nuceni tyranskými nařízeními, aby si do svého těla aplikovali vadný produkt prodávaný na základě lží. Fakta jsou jasná. Pfizer neřekl pravdu o jejich vakcínách Covid-19. Zatímco Bidenova administrativa zveličovala pandemii, aby si vynutila nezákonné vyhlášky o veřejném zdraví, a obohatila tak farmaceutické společnosti, já jsem připraven použít každý nástroj, který budu moci chránit naše občany, kteří byli uvedeni v omyl a poškozeni společností Pfizer.“

Anketa

Reprezentuje Petr Fiala dobře Českou republiku?

2%
97%
hlasovalo: 57659 lidí

Nechci být přílišný optimista, ale myslím, že to prasklo. Florida bude dle mého názoru Texas brzy následovat. A postupně tak dojde k odstranění všech nánosů lží, nepravd a podvodů, kterými nás zavalily farmaceutické společnosti ve spolupráci s mainstreamovými médii a sociálními sítěmi, aby se astronomicky obohatily bez ohledu na prospěch pro zdraví všech lidí, kteří si jejich šlendrián vpravili do těla.

Využily obrovského lidského neštěstí, aby si nacpaly vlastní kapsy. A tak se chovají jen hyeny.

Pevně doufám, že se nám společně podaří uspět v příštích volbách, abychom mohli ustanovit speciální vyšetřovací komisi i pro vyšetření těchto zločinů v naší zemi. Velmi rád bych totiž jednou podal podobnou žalobu v České republice. Na Pfizer, na média i na sociální sítě, které cenzurovaly a dodnes cenzurují pravdu ohledně tohoto obřího podvodu. A na všechny hyeny, které se na tom přiživily. Slíbil jsem vám všem, že vůči nim jednou vyvodíme odpovědnost včetně odpovědnosti trestně-právní. A tenhle slib za každou cenu dodržím.

P.S.: Oficiální tiskovou zprávu texaského státního zastupitelství naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): V hnutí SPD si vážíme všech slušných a pracujících občanů!

12:05 Rozvoral (SPD): V hnutí SPD si vážíme všech slušných a pracujících občanů!

Zítra ve středu 1. května si připomínáme Svátek práce, který je uznáván téměř po celém světě. V česk…