Rajchl (Trikolora): Prolhané vakcíny

28.10.2021 7:29 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k očkování proti covidu.

Rajchl (Trikolora): Prolhané vakcíny
Foto: archiv J. Rajchl
Popisek: Advokát Jindřich Rajchl.

Nejsem lékař. Ale co mi vždycky docela šlo, je analýza dat a z ní vyplývající syntéza závěrů.

V níže uvedené tabulce (covidové statistiky za posledních 7 dní v ČR - zdroj ZDE), nalezneme hned několik velmi zajímavých informací.

Tou první, kterou snad ani nelze přehlédnout, je skutečnost, že pan ministr Vojtěch lže, když tvrdí, že na covid umírají téměř výhradně jen neočkovaní. Opak je pravdou - cca 53% úmrtí za posledních 7 dní připadá na plně očkované pacienty.

Nyní však k tomu, co už člověk musí vyčíst mezi řádky. Když porovnáte procento hospitalizací z celkového počtu nakažených (správně by mělo být pozitivně testovaných), tak zjistíte, že toto procento je v podstatě dvakrát vyšší mezi očkovanými (5,67%) než mezi neočkovanými (2,9%).

Z toho vyplývají 3 možné závěry:
a) očkování zvyšuje pravděpodobnost hospitalizace o 100%.
b) díky tomu, že se očkovaní testují s mnohem nižší četností než neočkovaní, tak nám tady pobíhají desetitisíce očkovaných lidí, kteří vesele roznášejí virus kolem sebe, neboť mají přístup všude bez nutnosti jakéhokoliv testu a ani po kontaktu s pozitivně testovaným nemusí do karantény
c) pokud by platilo, že vakcíny mají účinnost 94 %, pak by těch očkovaných pobíhajících s virem v těle kolem nás musely být statisíce až miliony

Ač rozhodně nejsem slepým důvěřivcem ve spásnou moc vakcín, tak se mi variantě a) nechce úplně věřit. Alespoň ne prozatím, než se naplno projeví efekt A.D.E. Tudíž za nejpravděpodobnější variantu považuji kombinaci bodu b) a c). Tedy vakcíny v žádném případě ani náznakem nedosahuje účinnosti 94 %, jak bylo opakovaně deklarováno jejich výrobci, a těch "nakažených" očkovaných kolem nás pobíhají skutečně "jen" desetitisíce. Nicméně tím, že mají naprosto minimální povinnost se testovat, tak se skutečně stali oněmi superpřenašeči, jak o tom referovala média v USA už někdy v červenci.

Sečteno a podtrženo do jedné věty - vakcíny ani zdaleka nedosahují účinnosti 94 %, jak nás blamují výrobci, a riziko, že chytnete covid od očkovaného je momentálně výrazně vyšší, než že jej chytnete od neočkovaného.

A samozřejmě je pak zcela jasné, že ani kdybychom dosáhli proočkovanosti 100 %, tak se žádná Tečka konat nebude. To už je ale myslím všem lidem používajícím alespoň 5 % kapacity svého mozku jasné už několik měsíců.

JUDr. Jindřich Rajchl

  • PRO 2022
  • Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…