Rakušan (STAN): Jednáme o silném společném volebním projektu

10.06.2020 14:57

Vít Rakušan ve svém prohlášení reaguje na vyjádření předsedy Milionu chvilek Mikuláše Mináře, opakující se výzvy ke spojování opozičních demokratických stran a ke „ztrácení trpělivosti s opozicí“.

Rakušan (STAN): Jednáme o silném společném volebním projektu
Foto: Facebook Víta Rakušana
Popisek: Vít Rakušan

Přípravu postupu pro parlamentní volby 2021 bereme velmi vážně a rozhodně nesedíme se založenýma rukama, jak to třeba navenek může vypadat. Jsem si vědom odpovědnosti, které nynější opoziční demokratické strany mají vůči této zemi a vůči zachování demokracie, ve které žijeme.

Jako STAN si uvědomujeme, že své svobody můžeme ztrácet postupně, nenápadně, téměř bez povšimnutí. Vidíme to na příkladu některých zemí kolem nás.

Zcela souladu s výzvou spolku „Milion chvilek pro demokracii“ hodláme do roka a do dne, tedy do letošního listopadu, přijít se vizí pro postup v parlamentních volbách 2021.

V této chvíli mohu jako předseda STAN zodpovědně prohlásit jediné: jednáme různými směry a naším cílem je postavit skutečně volební projekt, který se nerozpadne pod tlakem průzkumů, nerozpadne se pod tlakem strachu z volebního výsledku, nerozpadne se ale ani uspěchaností. Výsledkem musí být smysluplné řešení, ne efektní výkřiky navenek pod tlakem „rychle něco udělejte“.

Právě proto, že situaci naší země bereme velmi vážně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).