Rakušan (STAN): Na neziskovky to, pane premiére, skutečně nehodíte

03.04.2020 17:02

Komentář na facebookovém profilu k zapojení neziskového sektoru s koronavirem a karanténou

Rakušan (STAN): Na neziskovky to, pane premiére, skutečně nehodíte
Foto: Facebook Víta Rakušana
Popisek: Vít Rakušan

Andrej Babiš: “Ovšem od prvních okamžiků, kdy se v naší zemi projevily symptomy krize s koronavirem, postrádám pomoc z neziskového sektoru.”

Další z věcí, na kterou s panem premiérem nemáme stejný názor. Co ale postrádám já?

Od prvních okamžiků, kde se v naší zemi projevily symptomy krize s koronavirem, postrádám koncepční, systémové provedení touto krizi. Postrádám lídra. Postrádám pocit bezpečí, pocit, že nás v tom někdo nenechá. Místo toho každý večer zapínám televizi a dozvídám se, co všechno je zase jinak a že nevíme, jaká má vláda určená kritéria pro to, aby se začalo se zmírňováním opatření. Vím ale, že se pan premiér cítí dobře a děti od sebe ve škole budou sedět dva metry. Což bych jako učitel snad ani vědět nechtěl. Protože je to neproveditelný nesmysl.

Je to zvláštní, ale ani za jednu z těch věcí nemůže neziskový sektor. Ten pomáhá kde může, jak vám všichni poskytovatelé sociálních služeb mohou dosvědčit.

Ne, na neziskový sektor, který na rozdíl od celé vlády šije roušky, rozváží nákupy a obědy, dělí se o dezinfekci a s hrůzou sleduje, že jsou nezaopatřené domovy pro seniory, na ten to vážně nehodíte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice