Rath (Česká Suverenita): Kdo jsou syrští sirotci?

16.09.2018 12:16

Česká Suverenita důrazně varuje před neuváženým pseudohumanismem různých Kalousků a Šojdrových a dalších moralistů, kteří spustili povyk, když premiér A.Babiš konstatoval, že nechce do Česka přijímat žádné muslimské migranty včetně sirotků.

Rath (Česká Suverenita): Kdo jsou syrští sirotci?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař David Rath

Česká Suverenita je pro přijetí malých sirotků ve věku 5 či 7 let. Těm skutečně můžeme pomoci a je správné se jich ujmout. Dokonce pokud by to byli sirotci z křesťanských syrských rodin, které povraždili islámští fanatici, tak těmto musíme nabídnout naši pomoc, nový domov a lásku.

V současnosti však vůbec netušíme, kdo jsou ti údajní syrští sirotci, které k nám chtějí paní Šojdrová a Kalousek dovézt.  Jde o malé děti nebo o dospělé muže, kteří záměrně zničili své dokumenty a prohlásili se za nezletilé sirotky. Takových případů jsou v Evropě tisíce. Mnozí z nich se dokonce v Sýrii aktivně podíleli na vraždách a násilí páchaném ve jménu islámu a pod rouškou ,,nedospělých sirotků" hledají úkryt v Evropě.

,,Už dnes jsou známy desítky případů, kdy tito takzvaní nezletilí páchají závažnou trestnou činnost v evropských zemích. Soudy pak marně řeší, zda násilník nebo vrah je osoba dávno zletilá, která se jen účelově vydává za opuštěné dítě" říká dr. David Rath.

Bohužel v dnešním světě pomatených hodnot se označení ,,sirotek" nedá bez dalšího pečlivého prověření brát jako synonymum bezmocného, opuštěného dítěte hledajícího ochranu.

Paní Šojdrová a pan Kalousek a další, kteří k nám chtějí domnělé sirotky dovážet, by měli prokázat, o jak staré děti jde a jak se vůbec, jako sirotci dostali do Evropy. Dnes se totiž nedá věřit ani evropským orgánům, které pod rouškou humanity a pomoci jsou schopny naši zemi zaplavit nebezpečnými islámskými bojovníky. Nezapomínejme, že řada teenagerů jsou zfanatizovaní muslimové a byli těmi nejkrutějšími žoldáky Islámského státu. „To, že je někomu 14 nebo 15 let, ještě neznamená, že nemůže představovat pro naše občany smrtelné nebezpečí.“ dodal David Rath.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…