Rejmont (TOP 09): Podporuji podnikatele

21.02.2017 13:07

Začíná být jasné, že druhá vlna EET 1. března 2017 nenastartuje podle představ Andreje Babiše, který je autorem zákona o elektronické evidenci tržeb u nás. Enormní počet podnikatelů z 250 000 nemá dosud autentizační údaje od Finanční správy.

Rejmont (TOP 09): Podporuji podnikatele
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloš Rejmont

Do druhé fáze EET spadá veškerý maloobchod, který je náročnější na různá příslušenství pokladny, například váhy, doplňkové displeje, čtečky čárových kódů nebo platební terminály. Hodně podnikatelů dosud nemá ani koupenou či nainstalovanou pokladnu. Poskytovatel pokladny navíc musí při instalaci prostřednictvím provozovatele obchodu jednat s bankou. Ta si většinou na připojení terminálu vyhrazuje až tři týdny.

Dle vývoje posledních dnů se zřejmě potvrzuje neoficiální informace o bojkotu EET, pro který se rozhodli tisíce podnikatelů. Kvůli EET mimo jiné hrozí, že krámky na vesnicích a v malých městech se budou zavírat. Lidem v těchto lokalitách se díky ministru financí zhorší kvalita života.

V sobotu 25. února 2017 ve 12:00 hodin je v Praze na Václavském náměstí pod koněm demonstrace za svobodu podnikání i ostatní občanské svobody.

Podá Andrej Babiš po 1. březnu demisi? Podnikatelé, máte mou podporu.

MUDR. MILOŠ REJMONT, PŘEDSEDA RO TOP 09 SEMILY

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…