Rozvoral (SPD): Budeme se bránit proti majdanizaci naší politiky

07.08.2019 11:01

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Budeme se bránit proti majdanizaci naší politiky
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Vážení přátelé, toto je aktuální politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), ve kterém upozorňujeme, že kvůli odstoupení USA od zákazu raket krátkého a středního doletu vzroste nebezpečí války v Evropě a že na podzim se připravuje „majdan" proti vlasteneckým silám a proti prezidentu republiky. Vládou navržený rozpočet na rok 2020 počítá s dalším růstem státního dluhu a zároveň se zvýšením daní, což je pro SPD naprosto nepřijatelné. V souvislosti s homosexualistickým festivalem Prague Pride hnutí SPD odmítá propagaci ideologie homosexualismu, jelikož považujeme sexuální orientaci za soukromou věc každého občana. 

1. Kvůli odstoupení USA od zákazu raket krátkého a středního doletu vzroste nebezpečí války v Evropě.

V pátek 2. srpna skončila výpovědní lhůta smlouvy o zákazu raket krátkého a středního doletu mezi USA a Ruskem. Smlouva zakazovala rakety s doletem větším než 500 kilometrů a menším než 5000 kilometrů rozmístěných na zemi. Tedy rakety s dosahem umožňujícím efektivní vedení úderů v případě konfliktu v Evropě. Smlouva končí na základě výpovědi USA. Pokud se tyto rakety znovu objeví v Evropě, zvýší to zásadně nebezpečí války. Hnutí SPD odmítá umístění stálých vojenských základen cizích armád na území České republiky. Pokud by u nás došlo k rozmístění těchto raket, staneme se cílem odvetných úderů Ruska. Česká republika musí vést zahraniční politiku, jejímž cílem musí být zachování míru v Evropě.

2. Vláda dělá dluhy a zvyšuje daně.

Vládou navržený rozpočet na rok 2020 počítá s dalším růstem státního dluhu a zároveň se zvýšením daní. Pro hnutí SPD je tato koncepce nepřijatelná. Odmítáme zvyšování daní a odmítáme zadlužování země. Pokud škrtneme peníze politickým neziskovkám, zastavíme růst nákladů na byrokracii, zrušíme dávky lenochům a nepřizpůsobivým odmítajícím práci, zastavíme podporu solárních baronů a ukončíme náklady na inkluzi, tak máme k dispozici desítky miliard. Naše země musí začít hospodařit a také donutit nadnárodní korporace reinvestovat své zisky zpět v naší zemi. Máme bohatou zemi, jen je třeba její bohatství užívat ve prospěch našich lidí.

3. Na podzim se připravuje „majdan“ proti vlasteneckým silám a proti prezidentu republiky.

Politické neziskovky, část politických stran takzvaného „demobloku" a ČSSD podnikají kroky, které naznačují, že na podzim 2019 dojde k politickému útoku směřujícímu proti vlasteneckým silám v České republice a především proti prezidentu republiky. Jsou připravovány časově zkoordinované akce s cílem destabilizovat pozici prezidenta a vyvolat vládní krizi, do které by prezident Zeman nemohl zasáhnout. Je v běhu zahájení procesu ústavní žaloby na prezidenta a je zřejmé, že ČSSD bude nyní usilovat o rozbití vlády pod vhodnou záminkou a ve vhodný čas. Termín 30. výročí sametové revoluce se přímo nabízí k politické eskalaci podobných záměrů. Zcela zřejmě se počítá s tím, že bude možné vyvinout účinný tlak na premiéra Babiše prostřednictvím elit EU. Hnutí SPD bude rozhodně bránit politickou pozici prezidenta Zemana, kterého jsme vždy podporovali i přes určité názorové rozdíly. Budeme se bránit proti majdanizaci naší politiky. Rozhodovat v demokracii musí volby včetně referend, a ne část ulice a neziskovky.

4. Hnutí SPD odmítá propagaci homosexualismu.

V souvislosti s homosexualistickým festivalem Prague Pride hnutí SPD odmítá propagaci genderové ideologie homosexualismu i to, že propagaci homosexualismu podporuje vedení hlavního města Prahy (koalice Pirátů, TOP 09, STAN a hnutí Praha sobě poslance KDU-ČSL Jana Čižinského) finančně i vyvěšením duhové vlajky. Stejně tak odsuzujeme, že se ambasády cizích států vměšují do vnitřních záležitostí našeho státu tím, že tento festival podporují. 

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je ale v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Převzato z profilu autora

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…