Rozvoral (SPD): EU se snaží uplatit islámské Turecko a ještě k tomu se mu otevírá

20.10.2015 11:40

Vedoucí multi-kulti politici Evropské unie se v minulém týdnu na summitu EU pokrytecky dohodli na akčním plánu pro Turecko, v rámci něhož mu poskytnou na pomoc pro imigranty tři miliardy eur.

Rozvoral (SPD): EU se snaží uplatit islámské Turecko a ještě k tomu se mu otevírá
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Vedle toho také umožní Turkům bezvízový styk a obnoví dočasně zmrazená jednání o členství země v EU. Předseda evropské komise k navrhované dohodě prohlásil, že jejím cílem je udržet více jak dva miliony syrský uprchlíků v Turecku a zabránit jim dostat se do Evropy.

Tímto „geniálním“ rozhodnutím již po několikáté Evropská unie prokázala, jak je neschopná a jak jsou její rozhodnutí obrovským nebezpečím pro Evropu jako takovou. Umožnit totiž Turkům bezvízový styk je dalším krokem na sebevražedné misi Evropy. Tímto plánem sice možná zabrání dvěma milionům syrských imigrantů dostat se do Evropy, ale na druhou stranu rozevře dveře dokořán pro 75 milionů tureckých muslimů vyznávající sunnitský islám, tedy netolerantní ideologii vyznávající násilí, zvrácené zvyky a prznění malých dětí a na druhou stranu neuznávající svobodu a demokracii.

Turecko je jak všichni dobře víme zemí, která je neschopná se vyrovnat s vlastní minulostí (odmítání tureckého podílu na genocidě Arménů v průběhu první světové války), s náboženskou nesnášenlivostí namířenou proti křesťanům a nacionalismem namířeným proti netureckým národnostem např. Kurdům. Toto všechno hází EU v rámci imigrantské krize za hlavu, a aby to vypadalo, jako že se něco snaží dělat, vymyslí takovouto stupiditu.

Dalším obrovským nebezpečím této stupidity je postava tureckého prezidenta Erdogana, který je ve svých prohlášeních velmi rázným politikem a podle zprávy o svobodě myšlení vydané mezinárodním humanistickým a etickým svazem (IHEU) považuje tento politik ateismus za rovnocenný terorismu. Když prezident země, která má z důvodu neschopnosti politiků EU dostat pro své muslimské občany vyznávající islám bezvízový styk do Evropy, srovnává ateismus s terorismem, nevěstí to hlavně pro nás Čechy vůbec nic dobrého, jelikož jsme jednou z nejateističtějších zemí na světě. Nejen proto je potřeba těmto stupidním myšlenkám Evropské unie zabránit a to vystoupením z EU. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…