Rozvoral (SPD): Hnutí SPD plní svůj program a drží slovo

18.08.2021 12:29 | Komentář

Volební program hnutí SPD cílí na zajištění dlouhodobé prosperity pro naše slušné a pracující občany.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD plní svůj program a drží slovo
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Už za necelé dva měsíce proběhnou velmi důležité volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Občané tak zvolí 200 poslanců, kteří budou schvalovat novou vládu a po dobu dalších čtyř let předkládat a schvalovat důležité zákony naší republiky. Celkem bude usilovat o hlasy voličů v České republice 22 politických uskupení, které budou chtít prosazovat priority, které vycházejí z jejich programů.  

Hnutí SPD chce v nadcházejících podzimních parlamentních volbách dosáhnout ještě lepších výsledků než při volbách před čtyřmi lety, kdy jsme díky voličům získali celkem 22 poslaneckých křesel z celkových 200, ale protože jsme nebyli součástí vládní koalice, tak se nám hůře dařilo prosazovat priority vycházející z našeho programu. Naši poslanci zpracovali za toto končící volební období 52 návrhů zákonů či jejich novel a 130 pozměňovacích návrhů k zákonům. Řadu návrhů se nám podařilo i prosadit, takže byla naše práce ve Sněmovně rozhodně vidět. Vše bylo v souladu s naším programem a v zájmu našich slušných občanů, mezi které patří pracující, děti, senioři, zdravotně postižení občané a všichni, kteří si z důvodu své indispozice zasluhují pomoc státu.

Program hnutí SPD pro volby do Poslanecké sněmovny 2021 „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“ rozpracovává 13 kapitol důležitých pro zajištění chodu naší republiky. Jsme vlastenecké hnutí, které dnes jako jediná politická parlamentní strana prosazuje systémové změny, které by v naší zemi nastolily skutečnou demokracii bez přívlastků. Hájíme odkaz prezidenta Tomáše G. Masaryka a hodnoty, které prosazoval, tedy občanskou i národní svobodu, přímou demokracii, duchovní a kulturní evropské tradice a národní hrdost. Vždy budeme bojovat za udržení dědictví našich předků, kteří v minulosti vybojovali naše národní práva. Pánem v naší republice musí být občané a nikoliv samozvané elity.      

Jsme jediná politická parlamentní strana, která hájí základní svobody občanů. Žádáme ústavní právo na nepromlčitelnou spravedlnost nebo právo na skutečnou svobodu projevu a bráníme vlastenecké a národní tradice. Podporujeme přirozené společenské hodnoty, jako je rodina a úcta ke starším spoluobčanům.  Pro nás jsou slušní občané na 1. místě! Souhlasíte-li, prosím podpořte naše kandidáty v podzimních volbách. Děkujeme.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…