Rozvoral (SPD): Italský prezident se rozhodl ignorovat výsledek voleb

31.05.2018 5:36

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Italský prezident se rozhodl ignorovat výsledek voleb
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1. Uvedení hry Naše násilí a vaše násilí, kde Ježíš znásilňuje muslimku, na divadelním festivalu v Brně je součástí neomarxistického přístupu k tradičním a přirozeným hodnotám. Šlo o cílenou provokaci. Umělecké kvality nahrazuje odporné podobenství, které je urážlivé a sprosté. Neomarxisté chtějí zničit naši kulturu, křesťanskou víru a národní hrdost. Hnutí SPD neprosazuje zákaz takových trapných uměleckých pornografií, ale požadujeme zastavení veřejných dotací pro takové produkce. Není třeba, aby lidé platili ze svých daní umělce, kteří uráží jejich víru a vlastenectví. Kdo chce produkovat podobný hnus, může to dělat za peníze těch, kteří platí vstupné.

2. Italský prezident se rozhodl ignorovat výsledek voleb a sestavením vlády pověřil globalistického úředníka. Není pochyb, že nejde o jeho rozhodnutí. Jde o nedemokratický puč podle not Evropské unie. Volby v Itálii vyhrály strany odhodlané hájit italské národní zájmy a vystupující proti diktátu Evropské unie. Jednou z nich je partnerská strana hnutí SPD, Liga. Italský prezident jedná jako typický představitel zájmů nadnárodního řízení Itálie. Evropská unie dnes otevřeně zasahuje do vnitřních věcí členských zemí. Pokus popřít výsledek voleb je marný a italský lid se nepochybně jasně postaví proti diktátu, který má zablokovat projev jeho demokratické vůle.

3. Výsledek maturitních zkoušek potvrdil pokračující pokles úrovně znalostí žáků českých středních škol. České školství zcela ovládly koncepce neziskových organizací. Pod falešnou a vymyšlenou záminkou boje se segregací a diskriminací se školy ničí inkluzí a realizací nesmyslných dogmat o nahrazení znalostí takzvanou kompetencí k učení a ideologicky správnými postoji. Koncepce Evropské unie, jejíž cílem je více než 50% podíl vysokoškoláků, je zhoubná a ničí mladou generaci. Přibývá mladých lidí, kteří chodí dlouho do školy a nic neumí. Znalosti žáků v českém jazyce a matematice jsou alarmující. Je nutné revidovat společné vzdělávání, podpořit technické a přírodovědné vzdělávání, vrátit do škol řád a pevné standardy znalostí. Součástí nápravy českého školství musí být omezení ideologizace a vlivu neziskových organizací a posílení autority práce českého učitele, včetně jeho dobrého finančního ohodnocení. SPD tyto věci dlouhodobě programově podporuje.

4. Hnutí SPD podporuje změny zákona, aby měli majitelé restaurací zvýšenou možnost regulovat kouření podle svého uvážení v závislosti na prostorových možnostech. Hospoda je místo, kde základním zákonem musí být dohoda hostinského a hostů. Hnutí SPD také podporuje zmírnění nulové tolerance alkoholu u vodáků.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…