Rozvoral (SPD): Naše ženy nepotřebují zastání genderových fanatiků a neurvalých feministek

09.04.2018 9:56

V naší republice si žen vážíme, chováme k nim respekt a máme úctu. Náš respekt si zaslouží všechny role, ve kterých ženy během svého života vystupují a zasluhují náš obdiv.

Rozvoral (SPD): Naše ženy nepotřebují zastání genderových fanatiků a neurvalých feministek
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Pro nás muže z tohoto tvrzení vyplývá povinnost vytvářet v naší zemi takové podmínky, aby se zde všechny ženy cítily co nejlépe, bezpečně, s láskou vychovávaly naše děti a budovaly svou profesní kariéru.

Mezi naše nejbližší řadíme svou rodinu, ve které prioritní postavení zaujímají ženy. Dobře fungující rodina tvoří základní stavební buňku naší společnosti a je tou nejdůležitější hodnotou pro náš stát. Stát by měl zabezpečit rodinám takové podmínky, aby všichni její členové prožívali plnohodnotný život v bezpečné zemi. Ženy v rámci rodin zastávají různé role, ať již v dětském věku jde o role dcery, sestry, dále pak dívky, slečny, studentky. V dospělém věku pak roli nejdůležitější – maminky, dále manželky, tety, tchyně. V profesním životě jde o role v souvislosti s výkonem zaměstnání – manažerky, ředitelky, prodavačky, listonošky atd. Dnes je zcela běžné, že ženy zastávají i služební pozice v bezpečnostních sborech a své úkoly zvládají precizně. V následné fázi jejich života jde o roli babičky, prababičky, v rámci které mají nezastupitelné místo ve výchově vnoučat.

Za vše si naše ženy od nás zaslouží celoroční úctu a lásku, a to nejen při oslavách Mezinárodního dne žen osmého března a druhou neděli v květnu, kdy si připomínáme Den matek.

Odmítám jakoukoli diskriminaci na ženách a jsem přesvědčen, že naše pracovité dcery, maminky a babičky, které se při své profesní kariéře, jenž by měla být pro každou ženu velice důležitou součástí jejího života, hrdě hlásí k tradiční rodině a řádné výchově dětí nepotřebují pomoc od kdejakých genderových neziskovek, jenž jsou v převážné míře řízeny neurvalými feministkami. Tyto novolevicové a neomarxistické organizace nedělají totiž nic jiného než, že ničí lidské přírodní uspořádání ve společnosti, které je důležitým aspektem pro uchování populace, kultury, zvyků, tradic a národa jako takového.         

Co dodat závěrem?  Milé ženy – vážíme si Vás a děkujeme, že jste! Bez Vás by nebyl život tak krásný, jaký je!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.